Prati nas

Vesti

Soraja: Burak je odlepio za mnom, želi da mu budem partnerka

Srpska starleta oduševila turskog glumca

Soraja je u Istanbulu naletela na najpopularnijeg turskog glumca Instagram

Soraja Vučelić je trenutno u Istanbulu gde će uskoro početi da snima film. Tamo je bila u prilici da sretne i najpopularnijeg turkog glumca Buraka Özçivita, a kako prenose domaći mediji, srpska starleta ga je oduševila na prvi pogled.

Domaći mediji prenose da se Burak raspitivao o Soraji kod svojih saradnika i prudicenata, želeći da mu bude partnerka na nekom od sledećih filmova.

”Producenti koji rade na projektu u kojem će se i Soraja pokazati kao glumica trenutno rade i sa Burakom. Ona u Turksoj gotovo svaki dan ima sastanke sa producentima jer su u toku krajnji dogovori i scenariju, a ujedno se sprema i za snimanje koje počinje krajem juna. Burak je došao na sasanak, ali su se on i Soraja sreli samo u prolazu u jednoj od prostorija i prošli jedno pored drugog. Burak nije uspeo da sakrije iznenađenje kada ju je ugledao, a potom je šaljivo rekao svojim kolegama da bi mu baš takva partnerka dobro došla u nekom filmu”, rekao je izvor za Vip.

Producenti su našoj starleti odmah preneli komplimente koje je dobila.

”Zaista je velika šteta što nisu imali priliku da se bolje upoznaju, jer bi tek tada odlepio za njom. Mada, sigurno će biti prilike da se sretnu. Verujem da bi Soraja bez razmišljanja prihvatila ponudu da se nađe sa njim rame uz rame u nekoj od serija ili filmova”, rekao je izvor.

Ove priče je potvrdila i sama starleta, kada je izjavila:

”Istina je, ne mogu da verujem da ste to saznali. Producent se šalio sa mnom da ću ipak ostati tuže u Turkoj nego što smo planirali, jer se Burak raspitivao o meni. Rekao je da bi voleo da mu budem partnerka u  filmu ili seriji, što je meni simpatično”.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Minaž

  29. 05. 2018. at 11:22

  ????? pokažite Buraku Soraju pre plastičnih operacija….imaju takvih u Turskoj na tone po čergama..

 2. lulu

  29. 05. 2018. at 11:47

  Ma ovo su sve gluposti žive. Gde nađete samo ovakve infromacije?

 3. Royal Bitch

  29. 05. 2018. at 12:41

  ova osoba pocinje da lici na crtani film

 4. Lol

  29. 05. 2018. at 21:05

  Pa gde ona glumica ni srpski nezna da prica a kamol i turski dobro rekose u prethodnom komentaru pokazite mu slike od Soraje pre 10g xaxaxa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top