Search
Close this search box.

Spice Girl dobijaju 3 miliona za turneju: evo šta na koncerte kaže Victoria Beckham

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Spice Girls devojke dobro će inkasirati od koncertne turneje koju su najavile za narednu godinu.

Prema pisanju britanskih medija, svaka od članica grupe biće teža za tri miliona nakon 6 koncerata, koliko ih je za sada zakazano. Pretpostavlja se da će Mel B, Mel C, Emma Bunton i Geri Halliwell dobiti oko 550 hiljada dolara za svaki od ukupno šest nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu, što njihovu ukupnu zaradu ponaosob čini oko 3,2 miliona dolara.

Turneja će početi prvog juna u Mančesteru i završiti se petnaestog juna u Londonu. Prodaja karata kreće u subotu a ukoliko turneja donese solidnu zaradu moguć je nastavak Evropskog dela turneje, i pretpostavlja se da bi onda svaka od članica grupe mogla da zaradi oko 6,5 miliona dolara.

Ipak, ponovno okupljanje najpopularnije ženske grupe devedesetih proteći će bez Victorie Beckham. Victoria ne ide na turneju jer ima porodicu o kojoj mora da se brine kod kuće i posao koji mora da vodi“ , nedavno je izjavio izvor blizak dizajnerki za ET.

Sa druge strane, dizajnerka im je ipak čestitala na instagramu.

https://www.instagram.com/p/Bpzbh7sgqYv/

„Neću se ponovo pridružiti devojkama na turneji ali moram da kažem da sam neizmerno srećna jer sam bila deo ove grupe. Želim im puno sreće na turneji sledeće godine i šaljem puno ljubavi. Znam da će prirediti fantastičan šou i da će stariji ali i novi fanovi biti podjednako oduševljeni i provesti se odlično“ , napisala je Victoria.

Spice devojke su tokom gostovanja na Heart Radiju u sredu izjavile da im je jako teško što nastupaju bez Posh, kao i da je ona bila bitan i nezameljiv deo grupe.

POSLEDNJE VESTI