Spice Girls ponovo zajedno, ali ne očekujte nove pesme

Jedna od najvećih ženskih pop grupa u svetu, Spice Girlsrešile su da se ponovo okupe. Članice benda prihvatile su ponudu po kojoj svaka od njih dobija 10 miliona funti za učešće u talent šou, kompilaciju najvećih hitova, nekoliko sponzorskih ugovora i televizijski specijal u – Kini.

Petorka, koju čine Geri Horner, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel Chisholm i Mel Brown, zajedno sa menadžerom Simonom Fullerom, našle su se u dobu Hornerove (nekada Halliwell), a fotografiju susreta na Instagramu je objavila Beckhamova.

“Obožavam moje devojke! Palo je mnogo poljubaca,” napisala je ona, a njen uslov je navodno bio da ne mora da peva. Beckhamova se već godinama uspešno bavi modom, te je stoga ovo očekivano. Sa druge strane, Mel C je imala emotivnu poruku. “Ove devojke Ove fantastične žene pomogle su mi da postanem ko sam danas i zbog toga upamtite, prijateljstvo se nikada nikada ne završava,” napisala je ona, uz citat iz njihove pesme.

Inače, ove godine obeležava se 20 godina otkako se grupa raspala, čime je prekinuta njihova višegodišnja dominacija pop scenom.

Povezane vesti

Back to Top