in

Srbi je ne vole zbog nezavisnog Kosova, ona ih pozdravlja: Rita Ora reklamira novu pesmu u Srbiji


Da li je došlo vreme da Srbija Rita Ora zakopaju ratne sekire? Ako je suditi po novoj reklami koja kruži Facebookom, sada je pravo vreme za to.

Britanska pevačica, koja je rođena u Prištini, otvoreno podržava nezavisnost Kosova, pa ga je tako u više navrata posetila, a nakon jednostrano proglašene nezavisnosti, kosovske službe dodelile su joj titulu ambasadorke Kosova.

Ona je bila i najveća zvezda proslave 10. godišnjice od proglašenja nezavisnosti, koja je u februaru organizovana na više lokacija u Prištini, nakon čega su usledile osude srpskih fanova koji slušaju njene mnogobrojne kritike.

Uprkos tome, pevačica – odnosno njen tim zadužen za digitalni marketing – smatrali su da je dobro da novu pesmu u kojoj govori da je biseksualna, pored mnogih zemalja reklamira i u Srbiji, pa je tako do danas moguće reklamu za singl videti na Facebooku, a nalazi se i na njenoj zvaničnoj stranici.

„Ćao Srbijo, evo mog novog singla Girls. Slušajte ga na Deezeru,“ stoji u plaćenoj objavi koja se danas može videti na ovoj društvenoj mreži. Za sada reakcija nema, no možda je vreme da u duhu izjava predsednika Aleksandra Vučića „nastavimo dalje“ i – oprostimo Ori.