in

Srđan Predojević ostao bez posla i kumstva: kako ga je Jovana izigrala

Predojević stavio tačku na prijateljstvo sa Jovanom Joksimović s kojom je čak i kum


Srđan Predojević stavio je tačku na prijateljstvo sa Jovanom Joksimović s kojom je čak i kum.

Kako navode pojedini mediji, Jovana je odustala od zajedničke tužbe protiv televizije Prva i tajno potpisala sporazumni raskid ugovora i tako sebi obezbedila otpremninu iako je imala dogovor s kolegom da pravdu pojure na sudu.

„Nakon 15 godina Srđan i Jovana više neće sarađivati, ali izgleda da se neće više ni družiti! Navodno je Predojević jako razočaran u svoju koleginicu i kumu jer je prekršila dogovor da zajedno tuže bivšeg poslodavca! Ona je u tajnosti potpisala sporazum o otkazu i dobila otpremninu, a kolegu je ostavila na cedilu! U međuvremenu je odlučila da prihvati ponudu svog supruga i počne da radi kod njega na televiziji K1, što je u jednom momentu ponudila i Srđanu, ali je on odbio, jer je ljut zbog njenog postupka. Već mesec dana njih dvoje nemaju komunikaciju, Srđan je baš razočaran,“ priča izvor STARA i dodaje:

„Rešio je da se povuče iz medija i da se bavi drugim poslom. Nakon izdaje od strane kume, nema nameru da radi kod njenog supruga Željka Joksimovića jer je ljut i na njega.“

Foto: Instagram

Kako se priča, Jovana je zahvaljujući mužu i postigla dogovor sa televizijom na kojoj je radila.

„Najbolje bi bilo da pozovete Jovanu. I za otpremninu koju pominjete i za njeno odustajanje od tužbe, najbolje je da nju pitate. Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime. Što se tiče ostalih tema, ja ne bih komentarisao,“ izjavio je Predojević, dok se Jovana nije oglašavala ovim povodom.