Srećan rođendan J. Lo!

Slavi 44. rođendan!

Iako se nekad pitamo kako joj sve uspeva, jedna od najpopularnijih žena današnjice, godinama unazad, Jennifer Lopez danas slavi 44. rođendan.

Skromnog porekla, kojim se uvek ponosila, J Lo je uvek želala da postigne više. Počela je sa 17 godina kao igračica, ubrzo se prebacila na film, gde je prvi put ostvarila zapaženiju ulogu u biografskom ostvarenju Selena. I ostalo je istorija…

Glumica, pevačica, igračica, zabavljač, uspešna preduzetnica su samo neke od zanimanja Jennifer Lopez. Karijera ove latino lepotice poreklom iz Portorika je uvek išla uzlaznom putanjom. Osvojila je ogroman broj nagrada naročito onih koje se odnose na najslušaniju muziku i najprodavanija muzička izdanja. Prošle godine njeno bogatstvo je procenjeno na 250 miliona dolara.

I privatni život ove lepotice uvek je privlačio puno pažnje. Veze sa poznatim partnerima iz sveta muzike i filma, dodatno su skretali pažnju javnosti na nju. Veza sa glumcem Benom Affleckom sa kojim je u jednom trenutku čak bila i verena, izazivala je brojne kontroverze, a burna romansa sa P Diddyjem ju je dovela i do suda, gde je morala da svedoči u slučaju pucnjave u jednom njujorškom klubu.

Jennifer se ostvarila i kao majka. Iz braka sa muzičarem Marc Anthonyjem ima dvoje dece, blizance Maxa i Emmu, a iako par više nije u braku, odaju utisak posvećenih roditelja i dobrih prijatelja. Tako je J. Lo čak nedavno savetovala Marca kada je njegov ljubavni život u pitanju.

Ne sumnjamo da ćemo puno toga još čuti i videti od ove multitalentovane dame.

Srećan rođendan J.Lo! :)

Redakcija Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI