Search
Close this search box.

Srpska glumica doživela veliku porodičnu tragediju: Njen sin je preminuo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sinoć je održano svečano prikazivanje prve epizode serije „Zakopane tajne“. Uzbuđeni glumci s nestrpljenjem su iščekivali da vide kako izgleda telenovela, na kojoj su vredno radili, a koja se od sinoć prikazuje na televiziji Pink.

Milica Milša, Srna Lango, Danijela Vranješ, Danica Ristovski samo su neke od glumica koje su zablistale na primijernom prikazivanju serija „Zakopane tajne“. Međutim, Snežana Jeremić Nešković, glumica kojoj je poverena jedna od glavnih uloga, posebno je bila upečatljiva, te je svojom lepotom zasenila sve prisutne.

Inače, malo ko zna da se iza osmeha Snežana Jeremić Nešković krije velika tragedija koju je doživela 2013. godine. Ona je samo sedam dana posle porođaja izgubila bebu i osetila najveću bol svakog roditelja.

Sin Mihajlo, začet vantelesnom oplodnjom, preminuo je usled srčanih problema, što je potpuno slomilo Snežanu i njenog supruga Predraga Neškovića, piše Hello!.

„Bilo je to 2013. Za mene je to godina sreće, nade, iščekivanja novog života i, naravno, silno željenog deteta. Iskusila sam kako je biti majka i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao ne zna o čemu govorim,“ ispričala je jednom prilikom glumica, prenosi Blic.

https://www.instagram.com/p/Co9pzFPMmww/?hl=en

POSLEDNJE VESTI