„Srpski MJ“ i poznati otvorili “Republika Bar“

Srpski Michael Jackson

Popularni beogradski klub Republika Bar ovog vikenda otvorio je letnju sezonu u svojoj bašti uzmnogobrojne poznate ličnosti, šampanjac, koktele i svojevrstan performans.

Kišica koja je padala u petak veče, nije omela ljubitelje Republika bara  brojne poznate ličnosti, biznismene i trendsetere da prodefiluju crvenim tepihom i ispoziraju fotografima, a potom uz šampanjac i koktele nazdrave još jednom vrelom beogradskom letu u bašti Republika Bar.

Boris Lukman, Boris Trivan, Igor Jagić Ivana Milović

 

Boris Trivan je i ovaj put bio duhovit te je na svom fejsbuk profilu napisao: „Tek da dušebrižnici ne pomisle da Iva Štrljić u meni postustaje, ja sam na otvaranju Republike“

Pored sjajnog DJ-a i muzike, spektakl večeri bio je nastup Borisa Lukmana, finaliste šou programa Ja imam talenat. Srpski Michael Jackson svojom koreografijom i stajlingom ostavio je sve goste bez daha, dok su barmeni demonstrirali gostima svoje umeće u pravljenju koktela.

Na otvaranju bašte Republika Bar bili su i: Marko Đurovski sa devojkom Marijom, Marijana Mićić, Katarina Vučetić i Ivana Milović, Gaga Mićalović, Bane Trifunović, Miša Obradović, Boris Trivan i Igor Jagić, Stefan Koković, Ivana Bajić, Romano Rossi, Ivana Baltić kao i mnoge druge poznate ličnosti, a delić atmosfere sa lica mesta, mogli su uživo videti i gledaoci Pinkovog kanala Pink World.

Domaćini Republika Bara su obećali odličan provod svakim danom od srede do nedelje, a s obzirom na dobar početak sezone, ne sumnjamo da će i tako i biti.

Gaga Mićalović
Marijana Mićić
Marko Đurovski
Bane Trifunović i Predrag Ristić

Marijana Mićić, Katarina Vučetić, Ivana Milović

 

Redakcija Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI