in

Šta domaće zvezde zahtevaju od organizatora pre koncerta?


Zvezde često imaju zahteve od organizatora koncerta koje žele da im se ispune. Iako su zahtevi naših zvezda skromniji od svetskih zvezda i oni imaju svoje rajder liste. A mi vam ovog puta otkrivamo šta se na njima nalazi.

Među zvezdma koje ne zahtevaju mnogo od organizatora su svakako Dragana Mirković koja u svom bekstejdžu traži samo vodu. Tu je i Ceca Ražnatović, koja je nedavno izjavila:

“Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više’’, rekla je Ceca.

Pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i sveže voće.

‘’Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi’’, otkrla je naša pevačica.

I Seka Aleksić je otkrila svoju rajder listu za koncert koji je zakazan u Areni, a na njoj se nalaze samo dve stvari.

‘’Ono što ja želim je negazirana voda na sobnoj temperaturi što je potpuno normalno zbog grla i glasnica. Ono što je više nego što je ta voda za koju tražim da je negazirana i da nije hladna, a podvučeno je crvenom olovkom, je to da se u bekstejdžu ne puši. Znači cigarete – no! ’’, rekla je Seka u jednoj emisiji.

Nešto zahtevniju listu ima Jelena Karleuša. 2012. godine je otkriveno da je za nastup u Vrnjačkoj Banji tražila neprskane jabuke, određenu flaširanu vodu, grickalice bez glutena i papagaja. Takođe je tražila da u sobi u kojoj se presvlači nema prozora i da ispred vrata ima obezbeđen parking, piše Srbija Danas.