Search
Close this search box.

Šta je ćerka Michaela Jacksona poručila hejterima?

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Paris Jackson je pronašla način da predbrodi svoju mračnu prošlost. Tetovaže su joj pomogle da prekrije sve ožiljke i time na trenutak zaboravi ono što je muči. Na Instagramu je podelila post u kome objašnjava zašto nikada ne treba da osuđujete istetovirane osobe.

„Tetovaže će uvek izazivati polemiku kod nekih ljudi. Neko ih voli, a neko ih ne podnosi. Volim i poštujem umetnost, oduvek jesam, naročito ako mi ta umetnost nešto znači“, započela je ćekra Michaela Jacksona, pa potom nastavila.

(foto: Instagram)

„Danas kada pogledam unutrašnost mojih podlaktica vidim umetnost koja mi nešto znači. Više ne vidim moju mračnu prošlost. Moji ožiljci i prošlost, u kojoj sam mrzela samu sebe, prekriveni divnim oznakam, kreativnošću, genijalnošću… i pre svega dubini. Naravno, prošlost je deo mene i to ne mogu da promenim, ali na mastilo gledam kao na promenu na bolje, napredak. Tetovaže za mene predstavljaju snagu. Svaki put kada se setim stare sebe, pogledam u ogledalo i vidim borca. Uvek ću nastaviti da se borim i da podržavam druge da ostanu snažni. Svi mi prolazimo kroz pakao, ali to je ono što nas čini ratnicima koji se bore za ljubav. Ovo pišem svima koji se bore, biće bolje, niste sami“, napisala je Jackson i time dobila mnoštvo pozitivnih komentara.

Svaka čast Paris!

POSLEDNJE VESTI