Search
Close this search box.

Šta je rekla ubijena srpska manekenka u poslednjem intervjuu?

Sanjala je veće stvari (foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Život je bio pred njom (foto: Instagram)

Srpska manekenka koja je nakon odlaska u Ameriku počela da gradi uspešnu karijeru u svetu modelinga ubijena je u svom stanu, a počinilac stravičnog trostrukog ubistva, u kom su stradali i njen dečko i prijatelj, je sada iza rešetaka.

Porodica Mirjane Puhar još uvek nije spremna da daje izjave za medije, ali je njena prijateljica Bel Sanos osetila potrebu da podeli sa javnošću neke od nepoznatih činjenica iz života ove lepe devojke čiji je mladi život ugašen zbog impulsivnog dilera.

„Bila je jako srećna u poslednje vreme. Imala je velike planove, htela je da se preseli u Los Anđeles i posveti se karijeri. Već je kontaktirala sa nekim modnim agencijama koje su želele da je angažuju. I onda je sve to nestalo zbog hira nekog narko dilera. Umesto na modnim pistama L.A., sada je u grobu“, izjavila je Sanosova, kako prenosi Blic.

Sanjala je veće stvari (foto: Instagram)

Isto je potvrdila i sama Puharova u svom poslednjem intervjuu u kom nije krila svoje velike planove.

„Ne želim da zvučim uobraženo, ali imam osećaj da sam ja velika riba u malom akvarijumu. Tako se osećam u Šarlotu. Obožavam ovaj grad, ovo je divno porodično mesto. Ali, za mene i moju karijeru svakako nije odgovarajuće. Otići ću ili u Njujork ili Los Anđeles“, izjavila je Mirjana nekoliko meseci pre smrti.

POSLEDNJE VESTI