in

Šta Kourtney Kardashian misli o ponašanju Scott Disicka u Kanu?

Scott i Kourtney su bili u Kanu u isto vreme (foto: Wenn)
Scott i Kourtney su bili u Kanu u isto vreme (foto: Wenn)

Protekle nedelje Scott Disick mnogo pažnje privukao je svojim ponašanjem u Kanu i romansama sa čak četiri devojke za četiri dana.

Kako smo ranije preneli, Disick je na Azurnu obalu stigao sa Bellom Thorne, zatim se ljubio sa bivšom devojkom Chloe Bartoli, da bi trećeg dana bio uhvaćen kako razmenjuje nežnosti sa blogerkom Maggie Petrovom, a juče su ga paparaci fotografisali dok mu je manekenka Ella Ross sedela u krilu pored hotelskog bazena.

U Kanu se treutno sa dečkom nalazi i Scottova bivša, Kourtney Kardashian, a izvor blizak rijaliti zvezdi otkrio je šta ona misli o nekontrolisanom ponašanju oca svoje dece. “Kourt je fokusirana na svoj život i nije je bruga ni najmanje šta Scott radi i kako pokušava da joj privuče pažnju. Ona misli da je Scottovo ponašanje u Kanu patetično i nije mu ni najmanje uspelo da joj pokvari provod”, rekao je izvor za E!News.

Nju je, međutim, iznerviralo to što nije ni najmanje mislio na decu dok se opijao po Evropi. “Ona se brine zbog dece i iznerviralo je to što Scott uopšte ne razmišlja o njima. Ona će jednog dana biti dovoljno stara da sama pročitaju i razumeju šta se dešavalo sa njihovim ocem. Kourt je takođe zabrinuta za Scottovo zdravlje i štetu koju nanosi sebi opijanjem”, dodao je izvor i otkrio da nije samo Kourtney ljuta na Scotta već i cela njena porodica.

“Kardashian/Jennerovi su vrlo razočarani njegovim ponašanjem. Najmanje je fer prama njihovoj deci to šta on radi i to što je uništio sav trud koji je poslednjih meseci ulagao”, rekao je izvor na kraju.