Prati nas

Moda

Šta Naomi Campbell misli o ‘Instagram modelima’ – Kendall i Gigi?

Ona i u 46. godini izgleda savršeno (foto: Instagram.com/iamnaomicampbell)

Ona i u 46. godini izgleda savršeno (foto: Instagram.com/iamnaomicampbell)

U poslednje vreme moglo se čuti mnogo kritika na račun mladih manekenki poput Gigi Hadid i Kendall Jenner, za koje neki u modnoj industriji tvrde da su karijeru izgradile zbog ogromne popularnosti na društvenim mrežma. Ali čini se da ‘Instagram manekenke’ imaju fanove i među starijum koleginicama.

Naomi Campell nedavno je otkrila šta zaista misli o Jennerovoj i Hadid. Ona je u intervjuu za magazin Remix priznala da su joj njih dve veoma drage. “Mislim da su sjajne. Poznajem sve te Instagram devojke i zaista su pune poštovanja i divne su”, rekla je 46-godišnja zvezda modnih pisti. Ona dodaje i da bi joj bilo zadovoljstvo da svoje ogromno iskustvo prenese na mlađe modele. “Ako ikako mogu da im pomognem, rado bih to učinila. Već sam nekima pomagala oko hoda na pisti”.

'Gigi i Kendall su sjajne', kaže Naomi (foto: FameFlyNet)

‘Gigi i Kendall su sjajne’, kaže Naomi (foto: FameFlyNet)

Naomi kaže i da je svesna da se, kao i sve, i modna industrija poslednjih godina mnogo promenila. “Danas ima toliko modela i toliko konkurencije. Čini se da dolaze i odlaze mnogo brže”. Na kraju priznaje da postoji grupa manekenki koja bi mogla da traje dugo. “Ni ja nikada nisam mislila da ću se ovim baviti toliko dugo”, kaže jedna od prvih supermodela.

1 komentar

1 komentar

  1. Bela

    30. 11. 2016. at 17:19

    Po meni je model mnogo vise od samog fizickog izgleda, njih dvije su zgodne, lijepe, nema tu price, ali nemaju tu harizmu, bebece face, ova Gigi i nekako, ali ova Kendel, za sve mi je samo za modela nija.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top