Šta se krije iza lepog lica novog dečka Sandre Bullock?!

Zgodni momak Sandre Bulok (PA/Facebook)

Izgleda da slavnu oskarevku samo privlače loši momci, pa ni sa sadašnjim partnerom nije napravila izuzetak.

Sandra Bullock  je u petomesečnoj u vezi sa fotografom i manekenom Brayanom Randallom . Upoznali su se tako što ga je glumica angažovala da fotografiše rođendan njenog sina Louisa.

Na prvi pogled on izgleda savršeno, ali iza lepog lica krije se čovek koji ima tamnu prošlost. Brayan je bivši narkoman i robijaš. Nadimak Bandit su mu dodelili njegovi drugovi iz detinjstva jer je bio sklon da pravi probleme i da potom vešto izbegne zakon. Čak je i njegova majka potvrdila to rekavši da se tokom Brayanovih nestašnih godina često molila za njega.

Nasmejani “Bandit” (Facebook)

Prvi put ovaj lepotan neće uspeti da izigra organe reda 1988 godine, kada je kažnjen zbog vožnje pod uticajem alkohola i narkotika. Trebamo napomenuti da je ovaj sudski postupak trajao pet godina i da se tokom njega nestašan dečko često nije pojavljivao u sudnici. Dve godine nakon ovog dogadjaja, pod uticajem opijata on je demolirao sobu u jednom hotelu u LA, posle čega je završio u bolnici. Iako je posle toga posećivao grupe protiv bolesti zavisnosti on nije uspeo da se reši loših navika.

Tamnu stranu ovog četrdesetdevetogodišnjaka možda najbolje opisuje odnos sa njegovom kćerkom Skylar (21). Dok je njegova bivša žena, Janine Staten, nosila njihovo dete, on je bio na rehabilitaciji gde se lečio od zavisnosti. Pošto je lečenje potrajalo, zgodini maneken nije bio prisutan u prvih nekoliko meseci kada se Sky rodila. Po izlasku sa rehabilitacije on će napustiti svoju ženu. Njegova ćerka će živeti sa majkom sve do 2004 godine kada će se Janine predozirati i od tada će brigu oko devojčice preuzeti baka sa majčine strane. Nakon tri godine umreće i Skyina baka i tek tada će Brayan preuzeti starateljstvo nad detetom i dovesti je da živi sa njim u Los Anđelesu.

Brayan Randall (Facebook)

Da loš momak ostaje loš potvrđuju njegove komšije. Oni su izjavili da Brayan ima najmanje tri pištolja u kući i problem sa anksioznošću, kao i da mu je potrebno psihijatrijsko lečenje.

Nije tajna da su lepu glumicu i pre privlačili momci na lošem glasu. Svi znamo za neverstva njenog bivšeg supruga, Jessi Jamesu.  https://tracara.com/sandru-bullock-bivsi-muz-pozvao-na-vencanje/

Šta vi mislite, da li je u ovom slučaju vuk pored dlake promenio i ćud? Da li  Sandra treba da mu da šansu ili da ga u širem krugu zaobiđe?

 

 

 

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.