in

Šta ste gledali: Zvezde Granda ili Tvoje lice zvuči poznato?


Dve konkurentske televizije Pink i Prva sinoć su premijerno prikazale dva šoua koja će obeležiti njihove programske šeme ove jeseni i zime. Na Prvoj smo premijerno imali prilike da gledamo dugonajavljivani zabavni šou Tvoje lice zvuči poznato, dok je TV Pink sinoć prikazao prvu emisiju osme sezone pevačkog šoua Zvezde Granda, koji je u ovoj sezoni pretrpeo značajne promene.

Zvezde Granda se vraćaju sa novim žirijem koji je u ovoj sezoni u sastavu Lepa Brena, Zorica Brunclik, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić i drugi… Predstavljena je i potpuno nova scenografija i novi voditelji, Voja Nedeljković i Sanja Kužet. Prvila su značajno promenjena, pa tako žiri ne vidi takmičare u prvom krugu već glasa samo na osnovu njihovog glasa i talenta. U sledeći krug prošlo je prvih pet kandidata. To su Hajra Bojadžija, Mladen Žikić, Šefki Jahnjić, Ljubica Musovska, Jasmin Hasić.

Sa druge strane, poptuno nova emsija na Prvoj donela je puno uzbuđenja i veliki broj komentara na društvenim mrežama. Komentari su razni, ali niko nije ostao imun na nastupe Tamare Dragićević koja je sinoć bila Lady Gaga, Aleksu Jelića koji je bio Svetlana Ražnatović, Borisa Milivojevića koji se pretvorio u Manjifika…  Ubedljivo najviše glasova osvojila je glumica Tamara, a osvojenih 1000 evra odlučila je da pokloni udruženju Zvončica, Institutu za majku i dete i Udruženju roditelja dece s malignim bolestima.

Da li ste pratili oba šoua? Ili samo jedan? I koji vam se više dopada?

Pratio/pratila sam...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...