Stanje Kanyea Westa sve gore, a to znači kraj ‘KUWTK-a’

(foto: WENN)

Kanye West je već nekoliko dana proveo u mentalnoj bolnici kako bi se oporavio od nervnog sloma. Njegovo stanje je toliko ozbiljno da pevaču još uvek zabranjuju da se vrati kući.

“Kanye je vrsta osobe koja će da nastavi sve po starom ako nije psihički spreman da se vrati kući. Mora da se odmara iako to ne odgovara njegovom rasporedu. Iscrpljen je i još uvek slab. Nije sav svoj”, rekao je izvor za strane medije i dodao da je Kim Kardashian sve vreme uz njega.

Pretpostavlja se da je traumatično iskustvo njegove supruge odgovorno za reperovo stanje.

“On nije spavao i imao je noćne more o tome. Pljačka je sve pokrenula. Kim je sada njegova porodica i jedina koju zaista ima. Oni su ga prihvatili. Tako da, to što je video istraumiranu Kim ostavilo je veliki utisak na njega”, dodaje izvor.

(foto: E!)

Ovo takođe utiče i na njihov rijaliti šou. Nove epizode nisu snimane od kada je Kim opljačkana u Parizu, a TMZ piše da produkcija serije, u kojoj se pojavljuju samo Kris, Kendall i Kylie Jenner i Khloe i Kourtney Kardashian prestaje sa radom do kraja 2016. a možda i na duže.

Plan je bio da se snima tokom praznika, ali to je moralo da se obustavi. Budućnost rijaliti programa se i dalje ne zna, ali velika je verovatnoća da će ono zauvek prestati da se snima jer Kim ozbiljno razmišlja o promeni karijere.

Povezane vesti

Back to Top