Prati nas

Extra

Starleta i fudbaler razvode se zbog njegovih dugova!

Razvod zbog zelenaša!

Razvod zbog zelenaša!

 

Pevačica i spisateljica Nives Celzijus u ekskluzivnom intervjuu za hrvatsko izdanje nedeljnika Gloria progovorila je o pravim razlozima razvoda od fudbalera Dina Drpića. Ona kaže da svoju decu Taishu Leona uči da žive bez laganja i muljanja i da se shodno tome pred njima ne stidi nijednog svog postupka.

Govoreći o razlozima razvoda braka s fudbalerom Dinom Drpićem Nives je, između ostalog rekla i kako da su njih dvoje oduvek bili previše različiti. Iako mu je bila neverna, Nives je ispričala da je za devet godina dva puta odlazila i vraćala mu se, te da je on izgubio sav novac i da nekada nisu imali ni hleb da kupe zbog njegovih navika.

“Dino se zadužio kod zelenaša kako bi mogao da otplati lizing za auto i kredite. Istina je da se kockao, ali ne u onolikoj meri koliko su mediji pisali”, rekla je Nives za hrvatsku Gloriu, prenosi Opera17, a zatim je dodala da su njegovi roditelji krivi za sve.

“Izgubio je mnogo novca i vremena, i još grca u tome. Dinovi finansijski problemi počeli su kad je počeo poslovni projekat s nekretninama, na šta su ga nagovorili njegovi roditelji. Zbog toga su zahladneli moji odnosi sa svekrvom.”

Redakcija Tracara.com
Foto: Facebook

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Troll

    02. 08. 2014. at 21:49

    Mogu da mislim koliko ste prepravljali ovu njenu izjavu da lici na nesto, posto sa onim svojim neartikulisanim govorom i pilecim mozgom nije u stanju ovako nesto: prvo da smisli, a potom ni da izgovori.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top