Nives Celzijus rasplakala tužnom pričom iz teškog detinjstva

(foto: Instagram/nivescelzius)

 

(foto: Instagram/nivescelzius)

Nives Celzijus je uspela da rasplače sve svoje pratioce na Instagramu kada je podelila tužnu priču, za koju niko nije znao osim njenih najbližih.

Naime, ova spisateljica je objavila fotografiju svoje ćerkice sa novim brendiranim patikama, a pored fotografije objavila je i potresan tekst.

“Neverovatno kako i dan danas te patike umesto da spajaju decu kroz igru i sport, razdvajaju ih na žrtve i zlostavljače. Meni su jedna od većih trauma u osnovnoj školi bile upravo patike i verovatno je to razlog zbog kog sam u detinjstvu toliko zamrzela sport. Moja samohrana majka, za razliku od drugih roditelja iz moje škole, nije imala novca da mi priušti patike nekog poznatog brenda i zbog toga sam se na neki način osećala manje vrednom. Ipak, za jedan od rođendana iznenadila me novim patikama. Bila sam toliko srećna kada sam shvatila da napokon imam patike koje liče na kul patike drugih učenika. Deca su se zabuljila u moje patike i već posle nekoliko minuta imala sastavljenu pesmicu za njih. Ne znam da li sam bila tužnija zbog sitnih provokacija učenika ili zbog misli kako je moja mama s puno ljubavi štedela taj novac kako bi mi priuštila nešto što me dovodilo do suza. Nikad nisam priznala mami kako te patike nisu bile dovoljno dobre za moje kolege i nažalost nosila sam ih samo u retkim prilikama. U osnovnoj školi dala sam sebi obećanje kako ću dati sve od sebe da jednom kad odrastem budem uspešna i svojoj deci priuštim brendirane patike”, otkrila je Nives svojim fanovima.

 

Nevjerojatno kako i dan danas te tenisice umjesto da spajaju djecu kroz igru i sport, razdvajaju ih na žrtve i zlostavljače.  Meni su  jedna od većih trauma u osnovnoj školi bile upravo tenisice i vjerojatno je to razlog zašto sam u djetinjstvu toliko zamrzila  sport. Moja samohrana majka , za razliku od drugih roditelja iz moje škole, nije imala novaca da mi priušti tenisice nekog poznatog brenda i zbog toga sam se na neki način osjećala manje vrijednom. Ipak za jedan od rođendana iznenadila me novim tenisicama.  Bila sam toliko sretna kada sam skuzila da napokon imam tenisice koje lice na cool tenisice drugih učenika.  Ponosno sam usetala u školu no moje zadovoljstvo je trajalo prekratko.  Djeca su se zabuljila  u moje tenisice i već nakon par minuta imala,  složenu pjesmicu za njih. Diadora, Diadora made in Hrelic,Hrelic,Hrelic mi još uvijek odzvanja u glavi. Ne znam da li sam bila tužnija zbog sitnih provokacija učenika ili zbog misli kako je moja mama s puno ljubavi stedila te novce kako bi mi priuštila nešto što me dovodilo do suza. Nikad nisam priznala mami kako te tenisice nisu bile dovoljno dobre za moje kolege i nažalost nosila sam ih samo u rijetkim prilikama… U osnovnoj školi dala sam si obecanje kako ću dati sve od sebe da jednom kad odrastem budem uspješna i svojoj djeci priuštim  brendirane  tenisice.  Danas znam da su Diadora jednako super cool tenisice, kao i Nike i Adidas ili pak neke no name tenke ako ih nosi super cool osoba i zato moja djeca ne pate od brendova niti primjećuju neku razliku između skupih i jeftinih stvari…I znate šta vam mogu reći, svi ti  koji su u prošlosti smatrali da nisam dovoljno dobra za njih jer se nisam priklanjala  masi, jer nisam bila bogata, jer nisam bila poput njih, danas bi se rado družili sa mnom i misle da sam jednostavno, sjajna. Dok su se oni ne družili sa mnom i smišljali pakosti ja sam pisala pjesme, stvarala, radila na tome da postanem ovo što jesam danas, sjajna osoba :) #budisupercool #volisvojeprijatelje #budisjajan #volionostonosimousebi

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ona je na kraju otkrila i da je danas ta deca obožavaju, jer je bogata, i da bi se rado družili sa njom.

“I znate šta vam mogu reći, svi ti koji su u prošlosti smatrali da nisam dovoljno dobra za njih jer se nisam priklanjala masi, jer nisam bila bogata, jer nisam bila poput njih, danas bi se rado družili sa mnom i misle da sam jednostavno, sjajna. Dok su se oni ne družili sa mnom i smišljali pakosti ja sam pisala pesme, stvarala, radila na tome da postanem ovo što jesam danas, sjajna osoba”, piše na samom kraju teksta.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.