Prati nas

Extra

Starleta otkrila kakav je seks sa Balotellijem!

560977_eglantina-flores01-foto-twitter_f

Britanska starleta Eglantine-Flore Aguilar opisala je kako je biti u krevetu sa fudbalerima. Jednog je posebno nahvalila.

Bivša devojka fudbalera Ashley Cola, kaže da je Maria Balotellija upoznala preko društvene mreže Instagram. Nakon susreta u Milanu, on je počeo da joj piše, iako je tada bio u vezi sa drugom ženom, prenosi Mondo“Dopale su mu se moje fotografije, pa me je pitao ko sam. Razmenili smo nekoliko poruka preko ‘WhatsApp’-a, ali je nekako bio uzdržan” izjavila je starleta.

eglantine-flore-aguilar3-eglantineflore-twitter

Starleta kaže da je fudbaler izdržljiv. (foto: Twitter)

Takođe, ispričala je da je Baloteli pozvao nju u njenu prijateljicu u hotel i rekao im da dođu do njegovog pentahausa koji se pristirao preko celog desetog sprata.

“Otvorio nam je vrata. Televizor je bio uključen, a na programu su bili crtaći. Ponudio nas je pićem i ćaskali smo skoro sat vremena. Nakon toga nas je odveo na večeru u preskupi Bulgari restoran do koga smo se odvezli Bentlijem koji je iznajmio za tu noć. Bila sam impresionirana automobilom. Parkirali smo se hotelskoj garaži odmah pored njegovog Ferarija”, nastavlja Eglatina.

20141004-164503_3

Provod u penthausu. (foto: Kanalsatu.com)

Eglatina je iskoristila priliku da i da uporedi svog bivšeg momka sa Balotellijem. “Mario je milion puta bolji od Ashleya, tu nema priče. On je bolji od svih fudbalera sa kojima sam bila. Njegov klub i treneri ne moraju da brinu oko njegove fizičke spremnosti. Jako je izdržljiv” zaključuje starleta.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. I Am Sasha Fierce...

    15. 01. 2015. at 17:13

    Ne znam ko je gori – Vi koji pisete o ovakvim stvarima i zaglupljujete narod ili akteri – imbecili…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top