Search
Close this search box.

Starleta otkrila tajnu zašto se Victoria Beckham nikada ne smeje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Katie ne gaji simpatije prema popularnoj Victoriji (foto: Instagram)

Katie Price je u najnovijoj emisiji Loose Woman imala vrlo oštar komentar na račun bivše Spajsice Victorie Beckham.

Tokom jednog dela emisije, Gloria Hunniford prokomentarisala je da ne voli to što se Victoria ne smeje na fotografijama. „To je zbog toga što ima užasne zube. Žao mi je, ali tako je“, nadovezala se Katie.

Dodala je i da ni ona sama ne voli da se smeši na fotografijama jer je nezgoda koju je doživela kao mlađa, imala posledice po njen izgled. „Mrzim da se smejem. Kada sam bila mlađa, slomila sam zube na bratovom skejtu. Dopadaju mi se sada, ali zato što sam ih dobro platila.“

Ipak zna da se smeje (foto: Facebook)

Katie ne gaji simpatije prema Victoriji još od kada je ova izbacila pesmu sa njenim bivšim momkom Danom Bowersom zbog koga se čak i predozirala. „Radio je sa Victoriom i mislila sam da se nešto dešava. Da li je opsednut njom? Na kraju je postao njen prijatelj. I ja sam bila u pravu, moja paranoja je bila opravdana. Bilo mi je slomljeno srce“, rekla je Katie tada.

Nakon priče o Victoriji, Katie se dotakla teme poziranja za Instagram, a potom predstavila svog novog kućnog ljubimca Queenie kojeg joj je poklonio suprug Kieran Hayler.

POSLEDNJE VESTI