Search
Close this search box.

Nijedan deo njenog tela više nije prirodan: Išla pod nož od glave do pete

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Katie Price je početkom ovog veka bila poznata kao Jordan, a danas je zbog brojnih plastičnih operacija jedva prepoznajemo.

Bavila se modelingom, čak je pokušala i da peva, piše knjige… nakon čega se okrenula raznoraznim britanskim rijaliti emisijama.

Sa 19 godina imala je prvu plastičnu operaciju, a bilo je reč o povećanju grudi. Do danas je toliko puta otišla pod nož da više uopšte ne izgleda kao ista osoba. Ima petoro dece – trojicu sinova i 2 ćerke, a udavala se tri puta.

https://www.instagram.com/p/CDPow5MnOak/?utm_source=ig_embed

Nijedan deo njenog tela više nije prirodan. Stalno je kod plastičara, a ne skriva ni svoja izdanja nakon operacija koja znaju biti stravična.

https://www.instagram.com/p/CDNM_v6AW3B/?utm_source=ig_embed

Paparazzi su je mnogo puta uslikali sa šavovima na glavi, a čini se da je i sama pustila u javnost fotke s bolničkog stola za operacije. Ako je ovim operacijama postići mlađi izgled, nije u tome uspela.

Sada su u javnost dospele fotke na kojima je uživala na bazenu u Turskoj. Sunčala se u narandžastom kostimu, a telo izgleda kao da je celo plastično. Vidi se koje je sve zahvate imala, a činjenica je da joj nijedan od njih nije bio potreban.

POSLEDNJE VESTI