Search
Close this search box.

Majka i ćerka potrošile 86.000$ kako bi ličile na starletu

Dale bi sve da izgledaju kao Katie Price

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dale bi sve da izgledaju kao Katie Price

Britanski duo, majka i kćerka Georgina Clarke i Kayla Morris su potrošile preko 86.000 dolara na plastične operacije ne bi li izgledalo identično kao njihov idol, britanska starleta Katie Price.

U intervjuu za New Dog Media, 20-godišnja Morris otkriva da je striptizom uspela da sakupi novac i prušti sebi skupocene operacije, kao i majci, koja odobrava da joj je ćerka sponzoruša.

„Već sa 17 godina sam počela da se skidam i bavim striptizom i nakon tri ili četiri meseca sam upoznala sponzora i on mi daje izvesne količine novca svake nedelje“, objasnila je Kayla.

Majci ne smeta na koji način dolaze do novca! (foto: ITV)

„Ne smeta mi da Kayla ima sponzora ili da se bavi striptizom kako bismo platile plastične operacije jer živimo svoj san. Kayla i ja sve radimo zajedno, a to uključuje i plastične operaciju. Sviđa nam se da izgledamo isto. Čak i kupujemo istu odeću. Srećna sam što imam ćerku kao Kajlu koja me razmazila i plaća mi operacije… Živim san“, izjavila je njena majka Georgina.

Njih dve su do sada povećavale usta i grudi (5 ili 6 puta), ugrađivale ekstenzije u kosu i izbeljivale zube, a da li je njihov hirurg odradio pravi posao i načinio ih na Katie, odlučite vi sami.

POSLEDNJE VESTI