Šokirala sve: Katie Price u pijanom stanju prozivala bolesnog sina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Loving my makeup here. All from my range at katiepricebeauty.com ☺️??

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on


Božićna proslava u Derby Country’s IPRO Stadiumu na kojoj je učestvovala Katie Price, protekla je u veoma neprijatnoj atmosferi.

38-godišnjišnja manekenka je zaprepastila sve prisutne svojim izuzetno neprimerenim ponašanjem i govorom koji je najviše potresao njenog sina Harveya. Ona je plaćena u iznosu od čak 13.000 funti kako bi gostovala na zabavi, a budući da je bila u pijanom stanju, goste je prilično iznenadila svojim bizarnim potezima.

https://www.youtube.com/watch?v=rw5SSXLXgro

Ona je u svom govoru spomenula 15-godišnjeg sina koji boluje od retkog genetskog poremećaja Prader-Willi sindroma- autizma, ADHD-a i slepila, rekavši: „Volim svu svoju decu, pa čak i Harveya…ipak. Kako god.“

Na božićnoj proslavi ove nedelje, takođe je nepovezano pričala o bivšem dečku Danu Bowersu, nazivajući ga ‘ljubavlju svog života’, ispuštajući pritom uzdahe koji su bili neprimereni jednoj takvoj prilici. Svakako je najšokantniji prizor bio kada je počela da izvodi striptiz podižući haljinu i otkrivajući gole grudi.

https://www.youtube.com/watch?v=Bz2Y8fe8zO4

Generalni direktor Jason Rowan je za The Sun izjavio da je zahtevao da zvezda ne bude plaćena, i da je bila ‘nepodnošljivo pijana’, u nemogućnosti da ostane na nogama do kraja večeri. Katie je napala i Jasonovu ženu i ćerku a publiku vređala nazivajući ih pogrdnim imenima.

POSLEDNJE VESTI