Stoja konačno otvoreno progovorila o smrti bivšeg supruga

A photo posted by STOJA (@stoja_novakovic_) on

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja godinama je tvrdila da je njen prvi suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, a sada u medijima kruže priče da se on zapravo bacio u reku. U vreme njegove smrti, svekar i svekrva su je krivili za sinovljevu smrt ali kako pevačica tvrdi, nije se preterano brinula i obazirala na razne novinarske natpise.

“Bilo mi je teško kada sam u to vreme morala svojim roditeljima da dokazujem da novinarski naslovi nisu tačni. Naročito što sam većinu stvari u životu ostvarila svojim radom i trudom. Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dete. Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresla jer najbolje znam svoj život. Bilo mi je bitno da li će to moje dete doživeti loše, naročito što je rano ostao bez oca”, izjavila je pevačica za Alo!.

Pevačica je i nakon tragičnog događaja ostala u dobrim odnosima sa prijateljima bivšeg supruga.

“Danas, kada je sve to prošlo, u kontaktu sam sa rođacima mog muža. Sa njegovim roditeljima ne, jer su, nažalost umrli”, dodaje pevačica, koja sada ima novi brak sa arhitektom Igorom Jovanovićem.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top