Stoja oštro odgovara na prozivke Ane Bekute i Miroslava Ilića

(foto: Facebook)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Facebook)

Iako naglašava da ne voli da se prepucava sa kolegama preko medija, Stoja Novaković ipak nije mogla da izdrži a da ne prokomentariše prozivke koje su joj uputili Ana Bekuta i Miroslav Ilić, na račun njenog hita Bela ciganka.

Pevačica je najpre bila iznenađena kada je pre par meseci Ana Bekuta u Zvezdama Granda izjavila da ne može 20 puta da sluša pesmu Bela ciganka. Stoja je momentalno blokirala koleginicu na društvenim mrežama, a sada je otkrila zašto je to uradila.

„Jesam, blokirala sam je. Ako neko želi da čuje moju pesmu 100 puta, zašto da ne? Ja bih bilo koju njenu pesmu mogla 100 puta da slušam, jer je ona stvarno jedna dobra i kvalitetna pevačica. Smatram takođe da je dobar čovek. Imam veoma lepo mišljenje o Ani Bekuti, ali ako ti se ne sviđa moja pesma, znači da ti se ne sviđam ni ja, pa što bismo se mi onda dopisivale, i pratile društvenim mrežama“, objašnjava Stoja i dodaje da je upravo Ana prateći vokal u pesmu Žena starija, te ne želi da kvari odnos sa njom jer ne zna kada će joj opet zatrebati.

30.01.2016. @zvezdegranda #zvezdegranda#zavolehte#anabekutalajf

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on

Sa druge strane, na prozivku Miroslava Ilića nije odreagovala tako blago. Miroslav je u emisiji Pinkove Zvezde, toplo preporučio jednoj takmičarki da sledeći put izabere neku ozbiljniju i zahtevniju pesmu, jer je Bela ciganka tek pesmičica.

Poručila bih Miroslavu da može da priča šta god hoće, jer će ta deca i dalje pevati moju pesmu na takmičenjima, što me veoma raduje. Moram da kažem da je Bela ciganka jedna zahtevna pesma. Nije pesmičica, nego  pesmitina. Veoma ju je teško pevati. To najbolje znaju ta deca koja je pevaju u tim emisijama. Miroslav tako priča, a on sam ima pesmice kao što su Luckasta si ti, Smej se smej, i tako dalje. Bez obizra na sve, volim ja njegove pesme i njegov stilu Pinkovim Zvezdama. Volim što je tako blentav“, rekla je Stoja za Alo.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku možete čitati na Novinarnica.net

2 Responses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI