Search
Close this search box.

Strane priče koje su obeležile 2017. godinu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prethodna godina bila je jedna od najturbulentnijih u svetu poznatih iz slavnih, a u nastavku izdvajamo priče o stranim zvezdama o kojima ste najviše pričali tokom 2017. godine.

Skandal na dodeli Oskara

Warren Beatty i Faye Dunaway napravili su neviđeni skandal, kada su Oskara za najbolji film na 89. dodeli filmskih nagrada uručili ekipi filma La La Land, umesto pravom dobitniku, ekipi filma Moonlight. Navodno je došlo do greške sa kovertama.

Ariana u Mančesteru

Bombaš samoubica ubio je 22 osobe i povredio više od 500 drugih, nakon što je aktivirao bombu na koncertu pop zvezde 22. maja u Areni u Mančesteru. Trinaest dana kasnije, pevačica se vratila u ovaj grad i organizovala humanitarni koncert pod nazivom One Love Manchester, na kome je sakupljeno više od 2.6 miliona dolara za pomoć ugroženima.

Godina blizanaca

Madonna je iznenadila fanove kada je u februaru saopštila da je usvojila kćerke Estere i Stellu iz Malawija. George Amal Clooney dobili su kćerku i sina Ellu Alexandera, koji su rođeni 6. juna. Beyonce je sedam dana kasnije rodila blizance Rumi Sira. 

Seksualno zlostavljanje u Holivudu

Harvey Weinstein optužen je za seksualno zlostavljanje i napad više od 80 žena, otkako je nedeljnik The New Yorker objavio priču u oktobru prošle godine. Iako je demantovao optužbe, klupko je počelo da se odmotava, te smo saznali da su mnogi moćnici u Holivudu, uključujući Kevina Spaceya Matta Lauera radili isto decenijama unazad.

Trudne sestre Kardashian

Američki mediji još od juna nagađaju da su sestre Kardashian u drugom stanju. Prvo se u julu pročulo da će Kim Kardashian West Kanye West postati roditelji trećeg deteta, a tri meseca kasnije proširila se glasina da Kylie Jenner čeka dete sa Travisom Scottom. Khloe Kardashian krajem godine potvrdila je da će dobiti prvo dete sa košarkašem Tristanom Thompsonom. 

Novi album Taylor Swift

Dobitnica nagrade Grammy objavila je 10. novembra dugoočekivani album pod nazivom Reputation, na kome se nalazi uspešan singl Look What You Made Me Do, kao i dueti sa Edom Sheeranom i reperom Futurom. Iako nije dala nijedan intervju, najavila je svetsku turneju po stadionima, koju će održati tokom 2018. godine.

Transplatacija bubrega Selene Gomez

Pevačica je 14. septembra objavila da je tokom leta išla na transplataciju bubrega, na koju je morala zbog bolesti lupus. Njena prijateljica Francia Raisa donirala je svoj organ, a mlada pevačica je pored fotografije iz bolničkog kreveta napisala da je neviđeno blagoslovena. 

Svađa Roba i Blac Chyne

Nakon što je njene nage fotografije objavio na internetu i optužio je za prevaru, Rob je od suda dobio zabranu prilaska. „Ako ne može mene da poštuje, poštovaće zakon,“ izjavila je kasnije majka njegovog deteta, Chyna.

POSLEDNJE VESTI