Prati nas

Vesti

Striptizete imaju vremena, glumice moraju na brz kurs: Jennifer Lopez pokazala kako pleše oko šipke

Jennifer Lopez zvezda je novog filma Prevarantkinje sa Vol strita, u kome pored Cardi B glumi striptizetu.

Pop zvezda odlučila je da sa fanovima podelila kako su tekle pripreme za snimanje scena na kojima mora da igra oko šipke.

U dokumentarcu ‘Making of Hustlers: Conquering the Pole’ pokazala je svoju snagu i spretnost i otkrila je da to “jedna od fizički najzahtevnijih stvari koje je ikada uradila”.

Glumica je plesne pokrete vežbala kod kuće uz pomoć instruktorke, a uskočila je u par šljokičastih štikli kako bi se što više povezala sa svojim likom iz filma.

“Zahtevno je za telo, radi se o pravim akrobacijama. Striptizete imaju puno vremena za vežbu. Tamo su svake noći pa polako uče, ali glumice moraju na brzi kurs. Ovo je zahtevno kao i sve što sam ikada učila, a možda čak i jedan od najzahtevnijih zadataka”, kaže Lopez u videu.

“Život počinje kad izađeš iz zone komfora. Ovo je jedna od fizički najzahtevnijih stvari koje sam ikad napravila, ali sve se na kraju isplatilo,” napisala je ona na Instagramu.

Lopez je inače poznata po svojem rigoroznom režimu vežbanja kojem je vjerna i u 50. godini života, a otkrila je da se tokom snimanja filma osećala “oslobođeno i osnaženo”.

Pogledajte deo dokumentarca.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top