Studenti OT- ko visoko leti…

Današnje dnevne novine pune su uglavnom negativnih priča o ponašanju bivših studenata „Operacije trijumf“ koji izgleda prave poprilične probleme svojoj matičnoj kući Emotion u poslednje vreme! Prva priča koja je jako zanimljiva, govori o tome kako je Sajko iako je otputovao u Herceg Novi sa ostatkom OT benda, iz INATA nije želeo da izađe na binu i nastupi sasvojim kolegama i Karolinom Gočevom u pesmi „Zaboravi“, koju su izveli na prvoj revijalnoj večeri „Sunčanih skala“. Razlog ovakvog gesta, je kako upućeni kažu ljutnja Sajka, koji je sam u duetu sa Karolinom trebalo da otpeva tu pesmu. Pošto su se stvari izmenile i Emotion je pesmu prepustio bendu, Sajko je odlučio da se na bini uopšte i  ne pojavi. Buntovnik ili derle? Teško je proceniti…

nikola-s

Idemo dalje, sledeća priča vezana je za Anu, Danijela i Milicu koji večeras takođe nastupaju u takmičarskom delu „Skala“. Naime, pošto su stigli sa dva sata zakašnjenja na aerodrom „Nikola Tesla“ i propustili let, zahtevali su od organizatora da im obezbedi novi let kako bi zvezde nekako stigle do Herceg Novog. Kako piše Kurir Milica sa pošteno izvikala na organizatore i bahato zahtevala novi avion. Šta???

milica-danijel

Treća priča, odnosi se na Sonju Bakić i njen „nesporazum“ sa produkcijskom kućom Emotion. Sonja je naime, trebalo takođe da nastupi u Herceg Novom, ali je u poslednjem trenutku njena pesam povučena. Zašto? Razlog je to što je Sonja želela da nastupi sama, a ne kao ekskluzivac Emotion-a, što je nemoguće jer je sa njima vezana ugovorom. Zbog ovakvog svojeglavog poteza, priča se da će Sonja biti kažnjena neplaćanjem honorara za ceo protekli mesec. Oooouch! sonja Posle svega ovoga, moj jedini utisak je da bi ovi mladi i bez sumnje jako talentovani muzičari trebalo da se malo spuste na zemlju, jer ko visoko leti, nisko pada… Izvor: Svet, Kurir, Alo!

POSLEDNJE VESTI