Suprug Nataše Bekvalac novi upravnik ‘Pionirskog grada’!

Dobro se udala (foto: Instagram)

Suprug pevačice Nataše Bekvalac, bivši rukometaš Ljuba Jovanović, imenovan je za direktora sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad. Naime, na zvaničnom sajtu rekreativnog centra pominje se ime jače polovine popularne Nate, i to u obliku njegovog glavnog upravnika.

“Ljuba je imenovan za direktora, i ta odgovornost mu je baš na ovom mestu pripala najviše zbog toga što ima 12 godina staža u bavljenju profesionalnim sportom. Pored toga, nosilac je medalje u rukometu sa Evropskog prvenstva, a radio je i u kancelariji za Kosovo i Metohiju. Sve to je priložio dokumentovano, kad je podnosio zahtev za dobijanje funkcije, zbog čega ga je komisija i izabrala”, otkriva izvor dnevnog lista Kurir.

Ovu informaciju dnevnom listu, potvrdio je i sam Jovanović, “Dok sam ja direktor, Pionirski grad će biti vraćen deci, i to nam je najveći cilj”, rekao je Ljuba, koga očekuje mnogo posla, s obzirom da upućeni tvrde da je svoju poziciju dobio u najgorem trenutku, kada je ovej objekat bio u lošem stanju, te ga je na novom poslu dočekalo mnogo pravnih problema, koje je morao da razreši.

Inače, suprug novosadske barbike je bio i potencijalni kandidat za zamenika načelnika komunalne policije, a za tu poziciju, kako kažu, lobirao je njegov nekadašnji prijatelj i kolega, Vlada Mandić. Međutim, do toga nije došlo.

Povezane vesti