in

Svetska premijera poslednjeg filma o Hari Poteru

Poslednji deo epskog serijala filmova o Hariju Poteru je tu. Dugonajavljivani završetak sage o mladom čarobnjaku i njegovim prijateljima sa nestrpljenjem su očekivali brojni fanovi.

Svečanu i pomalo tužnu svetsku premijeru filma Hari Poter i Relikvije smrti 2 u Londonu obeležile su suze ženskog dela ekipe, obožavane pametnice Hermione, odnosno mlade britanske glumice Eme Votson koja je maestralno tumači i spisateljice Džoan K. Rouling.

Pogledajte emotivne govore i ostalih glavnih aktera ove popularne sage sa londonskog Trafalgar skvera,  Danijela Redklifa i Ruperta Grinta.

I kod nas će itekako biti obeležen kraj ere Harija Potera, pa je domaća premijera filma zakazana za 13. jul u Sava centru i bioskopu Kolosej.

Povodom premijere poslednjeg filma, filmska redakcija Sava centra i HPSerbia organizuju Hari Poter druzenje 10. jula u maloj sali Sava centra. One koji dođu u nedelju od 17 časova očekuje likovna radionica, prezentacija o sovama, takmičenje za najbolju masku i razgovor o knjigama kao i specijalna projekcija iznenađenja.

Na dan premijere, 13. jula, Sava centar se pretvara u magični svet Harija Potera, te od 19 časova kreće prezentacija o sovama i proglašenje pobednika u takmičenjima, dok će film Hari Poter i Relikvije smrti 2 biti premijerno prikazan u 20 časova.

Vidimo se tamo!

foto: Dailymail.co.uk