Search
Close this search box.

Ovako je izgledao svet kad je objavljena poslednja Harry Potter knjiga

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svima vam je poznato da je vaša Tračara nostalgična i da voli da se priseća stvari koje su obeležile pop kulturu u godinama (ili decenijama) koje su iza nas, a danas ćemo se svi zajedno osvrnuti na to koje teme su bile aktuelne 2007. godine, u vreme kada je objavljen poslednji nastavak sage o Dečaku-koji-je-preživeo Hari Poter i relikvije smrti.

(foto: Epoch Times)

Ceo svet je, te 2007. godine, obišla vest o kandidaturi Baracka Obame za predsednika SAD-a, a on je ubrzo, nakon pop fenomena, koji su mnogi počeli da nose na majicama, postao prvi čovek Amerike, što ga je učinilo prvim tamnoputim predsednikom ove svetske sile. Sudeći prema trenutnoj situaciji sasvim je moguće da prisustvujemo još jednom presedanu u istoriji ove zemlje, a to je da će ona uskoro dobiti prvu ženu predsednika.

(foto: Warner Bros.) Leonardo DiCaprio je još jedanput izvisio u nameri da osvoji Oskara, ovoga puta za film The Departed, ali ova nepravda je ispravljena tek ove godine, kada ga je Američka akademija za filmsku umetnost i nauku konačno nagradila zlatnom statuom za ulogu u filmu The Reverant. 
(foto: T3)
(foto: T3)

Verovali ili ne, ali prvi iPhone je izašao 2007. godine, što znači da do tada nismo bili upoznati sa savremenom (doduše, danas umnogome prevaziđenom) tehnologijom tzv. pametnog telefona, a niko od nas nije koristio telefone sa touch screenom.

https://www.youtube.com/watch?v=IAVQGtOxOhI Legendarni muzičar Prince, koji je preminuo početkom ove godine, održao je jedan od najupečatljivijih nastupa u istoriji dotadašnjih performansa na poluvremenu finala Super Bowla.
(foto: x17online.com)
(foto: x17online.com)

Posrnula pop princeza Britney Spears je, nakon brojnih skandala, prijavljivanja na odvikavanje, bežanja iz rehabilitacionih centara i oduzimanja dece, dotakla samo dno i obrijala se naćelavo. Na svu sreću, ovi dani su daleko iza nje i svi se slažu da danas izgleda bolje i da je zgodnija nego ikad.

(foto: INF)
(foto: INF)

Stranice žute štampe je, te 2007. godine, svakodnevno punila kontroverzna naslednica Hilton imprerije, koja je čak i završila u zatvoru, zbog čega su mnogi likovali, zbog spoznaje da novac, ipak, ne može da kupi sve. Danas, pod naletom starleta (koje u to doba skoro i da su postojale) Paris Hilton je prešla na marginu interesovanja medija, a njen tron najpoznatije osobe za koju niko nije svestan čime se to bavi i zbog čega je popularna, preuzela je njena tadašnja asistentkinja Kim Kardashian.

(foto: Jtbbedbd)
(foto: Jtbbedbd)

Amy Winehouse, još jedna legendarna muzičarka koja nas je napustila, obeležila je skandalima ovu godinu, a jedan od najvećih je svakako bio onaj kada su se ona i njen tadašnji suprug Blake Fielder-Civil nakon jednog sukoba pojavili u javnosti zagrljeni i prekriveni krvlju i modricama.

A po čemu ćete se vi sećati 2007. godine?

POSLEDNJE VESTI