in

Svi detalji raskošne proslave 1. rođendana Stormi Webster

Kako je porodica Kardashian već neko vreme najavljivala, ćerka Kylie Jenner Travisa Scotta Stormi Webster proslavila je svoj prvi rođendan 1. februara, ali rođendanska žurka ipak nije prošla kao što je planirano zbog neočekivanih i iznenadnih vremenskih okolnosti.

Kylie je fanovima na društvenim mrežama objasnila da ipak nisu mogli da naprave veliku zabavu na otvorenom jer je Los Anđeles pogodilo ogromno nevreme, ali su ona i njen partner ipak uspeli da proslave veliki dan unutar kuće zajedno sa ostatkom porodice.

Ovog vikenda trebalo je da proslavimo Stormin rođendan, ali ipak nismo mogli to da uradimo napolju zbog najavljene kiše i oluje – koja se ipak nije dogodila. Međutim, bolje “sprečiti nego lečiti”, napisala je zvezda.

Ipak, mala najavljivana oluja uticala je samo na mesto proslave, a ne i na celokupnu proslavu. Stormi je na kraju ipak uživala u dekoracijama duginih boja, ogromnoj torti i gomili balona zajedno sa svojom velikom porodicom.

Kylie i Travis su tom prilikom podelili nikada pre viđene snimke i fotografije malene bebe iz prethodne godine njenog života i na društvenim mrežama napisali dirljive poruke koje će jednog dana zasigurno rasplakati malenu devojčicu.

Tako sam srećna što imam tako divnu, slatku, pametnu malenu devojčicu. Nisam nikada mogla ni da sanjam da ću te imati” , napisala je uzbuđena mama.

View this post on Instagram

Happy Birthday Stormi ♥️ We Love you..

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Volela bih da ostaneš tako divna zauvek i da zauvek mogu da štitim tvoj maleni zarazni osmeh,” dodala je. “Znam da se nećeš sećati puno stvari iz svoje prve godine života ali se nadam da nikada nećeš zaboraviti da deliš svoj osmeh i svoju radost sa svetom. Moja ljubav prema tebi samo raste. Svaki dan sa tobom je kao u raju. Srećan rođendan moj maleni anđelčiću.” 

Travis je takođe podelio radost sa svetom i isprva je samo čestitao rođendan svojoj malenoj devojčici, a zatim je i on podelio nekoliko snimaka i fotografija sa podužim opisom objašnjavajući svoju radost i sreću.

Moja kraljica, moj vazduh, moje srce, moje sve!” , započeo je. “Srećan rođendan, volim te najviše na svetu, ti si najlepša i najpametnija beba na svetu, tvoj duh me održava svakog dana, tvoja mama i ja te jako volimo, ne mogu da dočekam da podelim još divnih dana svog života sa tobom.” 

Pored roditelja, dirljive fotografije sa još dirljivijim čestitkama podelio je i ostatak porodice uključujući Kim Kardashian koja je takođe čestitala rođendan svojoj nećaki.

Srećan rođendan najslađoj devojčici Stormi, volimo te jako puno” , napisala je zvezda.

Kendall Kris Jenner takođe su “uskočile u vagon” čestitki na društvenim mrežama pa su podelila svoje fotke na kojima su zajedno sa malenom bebom.