Tamara Veljković: Stidim se svoje sestre!

(foto: Star) Nekoliko dana pre ulaska u rijaliti Maldivi, sestra Ružice Veljković, Tamara, je izjavila da se stidi Ružice zbog seksa koji je imala sa svojim dečkom Filipom u Parovima, dodavši da zbog toga nije smela da izađe na ulicu nekoliko dana.
„Ja sigurno neću imati seks pred kamerama. Ne samo zato što napolju imam dečka, već i zato što bi me bilo sramota! Sramota me je i što je Ružica to uradila! Rekla sam joj da je to strašno i pitala je zbog čega je imala seks pred čitavom nacijom. Odgovorila mi je tako što je slegla ramenima i nasmejala se“, rekla je Tamara za Stars.

One Response

  1. Pokvarena LAŽOVKA – Romkinja RUŽ(N)ICA, nije ni čudno da je ovoliko ZLO ZLA, jer šta se sve njoj izdešavalo (alkohol, supstance, SEX u petorki, BI-sex, itd, itd), devojka nije normalna, uvek se maže u emisijama bojama po licu, nastupa ŠIZOFRENIJA! Homoseksualci Brendon i Dejan NESTOROVIĆ živeli su 3 godine u “vanbračnoj zajednici” u NS. Nestorović priznaje to ali Brendon NEGIRA ali to zna celi NS i SRBIJA!!! Hteli su da zakonski okrune brak u Amsterdamu (gde je dozvoljen brak istopolnih) ali nisu imali sve adekvatne dokumente. Po povratku u Srbiju, Brendon je varao Nestora sa FILIP ĐUKIĆEM i njihova veza se raspala! Mnogo povredjen i razočaran Dejan Nestorović, pronašao je utehu u zagrljaju ragbiste Vladimir TOMOVIĆA iz CG!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI