Search
Close this search box.

Taylor Swift prvi put ufotkana sa novim dečkom (FOTO)

Novembar 2016 (foto: Instagram/taylorswift)

Iako već mesecima nema ni traga ni glasa od Taylor Swift, koja se povukla u potpunu ilegalu kako bi napisala pesme za novi album, početkom prošlog meseca se u medijima pojavila informacija da je već nekoliko meseci u vezi sa britanskim glumcem Joe Alwynom. 

Međutim, kako je boravak Swiftove u Londonu do te mere organizovan kako niko ne bi saznao lokaciju na kojoj se nalazi, te da niko ne bi uspeo da napravi jednu jedinu fotografiju mlade zvezde, sve dosad nismo imali nijednu njihovu zajedničku fotografiju.

Naravno, ovaj ‘propust’ je napravljen u pevačicinom rodnom Nešvilu, gde su paparaci uspeli da je ufotkaju dva puta u proteklih pola godine, što ujedno predstavlja jedine dve fotografije Swiftove u ovako dugom vremenskom periodu.

Kako prenosi britanski The Sun, Taylor je otežala ovaj posao njihovim paparacima na sve moguće načine, a jedan od njih je i nošenje perika i naočara kada izađe u javnost. Ipak, njihovi izvori su saznali da je ova veza pevačice i mladog glumca (o kom nešto više možete saznati OVDE) prilično stabilna, kao i da vlasnica hita Blank Space planira da je što duže drži daleko od očiju medija, budući da je shvatila da je uzrok svih ranijih raskida upravo bio ta preterana izloženost javnosti.

POSLEDNJE VESTI