Search
Close this search box.

Teški zdravstveni problemi Olje Karleuše, jedva se izvukla

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Olja Karleuša je pre godinu dana dobila tromb koji se otkačio i iz noge otišao do pluća.

Kako je rekla, bolest ju je iznenadila, s obzirom da je bila zdrava.

„Nikada nisam imala zdravstvenih problema. Bez obzira na posao kojim se bavim, nikad nisam pila alkohol, gazirano. Ne pušim, ne pijem kafu, ležem rano, rano ustajem. Živim zdrav život i odjednom osetim da se nešto dešava.“ počela je ona svoju priču.

„Prvo se javio taj bol u listu leve noge koji je podsećao na grč. To se dešavalo krajem marta. Bol je bio takav da kada ležim, nema ga. Kako ustanem, pojavi se. Da je bilo otoka, posumnjala bih, ali ga nije bilo“, ispričala je Olja pre nekoliko meseci, pa je opisala kako je tekao pregled:

„Sve je bilo okej dva dana a onda sam osetila da mi je dah sve kraći i kraći, kao kad obučeš nešto jako usko što onesposobljava normalan udah. Gušenje postaje sve jače, imam kao spazam. Kako sam imala neki stres, zakažem kod kardiologa da vidimo šta je. Urade mi kompletan pregled, eho itd, sve u redu. Doktorka kaže da vidi trombove koji su slobodni. Vidi da imam emboliju pluća, tromb je napravio začepljenje.“

Obećala da će živeti još dugo foto: printscreen

Olja je zacrtala da će živeti jako dugo, a to često spominje svojim najdražima.

„Vraćam se normalnom životu, iako i dalje osećam bol. Ne postoji čovek koji se ne boji kad mu kažu da je to tempirana bomba i ne možete da se krećete. Ležiš i čekaš da se tromb veže. Sve to vreme se uzima terapija, antiokoagulanti, ali zapravo samo čekaš.“

„Kad je doktor rekao da ne smem ni do toaleta, to je za mene bio kraj. Sve sam slušala. Nakon izlaska sam krenula na razne pretrage. Nije bio nasledno, Bogu hvala. Obećala sam sebi da ću živeti od 92 do 96 godina, i sinu to govorim“, zaključila je ranije Olja u RTS Ordinaciji.

POSLEDNJE VESTI