in

Tiger Woods se oglasio nakon hapšenja: Alkohol nije bio kriv

Golfer objasnio šta je dovelo do hapšenja (foto: Wenn)
Golfer objasnio šta je dovelo do hapšenja (foto: Wenn)

Nakon jučerašnjeg hapšenja proslavljenog golfera Tigera Woodsa, u prvim objavljenim izveštajima stranih medija navodila se informacija da je sportista vozio pod uticajem akholola i bio vrlo neprijatan prema pripadnicima policije.

Međutim, Woods se danas oglasio zvaničnim saopštenjem u kome navodi da alkohol nije igrao ulogu u njegovom hapšenju.

„Shvatam ozbiljnost onoga što sam uradio i prihvatam svu odgovornost za svoje postupke. Želim da javnost zna da za to nije bio kriv alkohol. Ono što se dogodilo bila je neočekivana rekacija na prepisane lekove. Nisam mislio da  će kombinacija tih lekova toliko snažno delovati na mene“, napisao je 41-godišnji golfer i dodao: „Želim da se izvinim svojoj porodici, prijateljima  i fanovima. I ja sam od sebe više očekivao. Uradiću sve što je u mojoj moći kako se ovo više ne bi ponovilo“, stoji u saopštenju Tigera Woodsa.

Golfer je nedavno operisao Ahilovu tetivu i koleno, te se pretpostavlja da su lekovi koje mu je prepisao lekar doveli do toga je navodno zaspao za volanom i tokom hapšenja pričao nepovezano i veoma sporo, kao i da nije znao gde se nalazi kada su ga policajci zaustavili.