Search
Close this search box.

Ozzy nije jedini, i ove zvezde su se borile sa zavisnošću od s*ksa

(foto: Wenn)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

 

(foto: Wenn)

Ove nedelje nas je iznenadilo priznanje Ozzya Osbourna da je zavisan od seksa, i time opravdao aferu sa Michelle Pugh. Ali on nije jedina javna ličnost koja se borila sa ovom bolešću. Ovo su zvezde koje znaju tačno kroz šta prolazi slavni pevač.

Tiger Woods

(foto: Wenn)

Između 2009. i 2010. godine oglasilo se više desetina žena koje tvrde da su bile u seksualnoj vezi sa popularnim golferom. Woods se potom javno izvinio i zatražio oproštaj od Amerike. Proveo je 45 dana u klinici. Međutim, njegova žena Elin Nordegren je podnela zahtev za razvod i njihov brak se okončao te godine.

Russell Brand

(foto: Wenn)

Komičar često priča o svojim zavisnostima. 2009. godine je izbacio memoare u kojima opisuje borbu sa odvikavanjem od droge. Tada je priznao da je neko vreme proveo i u ustanovi za odvikavanje od seksa u Filadelfiji.

Dean McDermott

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Dean je otišao na rehabilitaciju u januaru 2014. godine, nakon što su tabloidi počeli da govore o njegovim aferama van braka. Celu dramu smo imali prilike da odgledamo u rijaliti emisji True Tori.

Eric Benet

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Eric je za People magazin priznao da se pridružio 35-dnevnom programu za seksualne zavisnike.

David Duchovny

(foto: Wenn)
(foto: Wenn)

Poznati glumac je primljen na rehabilitaciju u avgustu 2008. godine. Zanimljivo je da je na rehabilitaciju otišao malo nakon što je dobio Zlatan globus za ulogu u seriji Californication, gde je igrao seksualno zavisnog pisca. Sa suprugom se rastao pre završetka lečenja, ali su se ponovo pomirili. Međutim, do razvoda je ipak došlo 2014. godine.

POSLEDNJE VESTI