Search
Close this search box.

Šta ostaje posle ljubavi: Najgori holivudski razvodi

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Razvod pevačice i njenog supruga podigao je veliku prašinu (foto: Wenn)

Pre mesec dana pojavili su se šokantni novinarski naslovi da je pevačica Mel B godinama trpela fizičko i psihičko zlostavljanje supruga Stephena Belafontea i njihov razvod otkrio je dugo skrivane detalje iz privatnog života.

Iznošenje prljavog veša ovog para još jedan je dokaz da razvodi u Holivudu retko kada mogu da proteknu mirno i da se uglavnom završavaju prepucavanjem po medijima, zabranama prilaska, čak i istragama FBI-ja i socijalnih službi, a u svemu najviše trpe deca (ne računajući naravno bankovni račun poznatijeg i bogatijeg supružnika).

Johnny Depp i Amber Heard (foto: Wenn)

Niko nije očekivao tako ružan razvod Johnny Deppa i Amber Heard. Nakon optužbi da je gađao telefonom, ređale su su optužbe sa obe strane, zabrane prilaska, finansijske razmirice, koje su, srećom rešene nedavno tako što je glumac bivšoj supruzi isplatio 7 miliona dolara koje je ona dala u dobrotvorne svrhe.

Angelina Jolie i Brad Pitt (foto: Wenn)
Angelina Jolie i Brad Pitt (foto: Wenn)

Angelina Jolie i Brad Pitt i njihovo šestoro dece više od decenije važili su za jedan od najskladnijih holivudskih parova i ceo svet je iznenadila vest o njihovom razvodu u oktobru prošle godine. Glumica je zatražila puno starateljstvo nad decom, zbog Pittove navodne nasilničke prošlosti i korišćenja narkotika, ali je došlo do privremenog dogovora da se oboje staraju o deci, mada razvod još uvek nije okončan.

Erin Nordegren i Tiger Woods (foto: Wenn)
Elin Nordegren i Tiger Woods (foto: Wenn)

Jedan od najvećih holivudskih skandala odigrao se na Dan zahvlanosti 2009. godine, kada su otkrivene mnogobrojne afere golfera Tigera Woods, zbog kojih je njegova supruga Elin Nordegren bukvalno poludela. Napala ga je golf palicama, on je naravno negirao navode o neverstvu, ali su desetine žena priznale da su bile u vezi sa proslavljenim sportistom i Elin je nakon razvoda dobila 100 miliona dolara.

Russell Brand i Katy Perry (foto: Wenn)
Russell Brand i Katy Perry (foto: Wenn)

Samo godinu dana nakon venčanja u Indiji, Russell Brand je podneo zahtev za razvod od Katy Perry, 2011. godine. Međutim, navodno je o planovima za razvod obavestio putem sms poruke. Nakon okončanja braka komičar se često šalio na račun bivše supruge, pa čak i njenih navika u krevetu, a ni pevačica mu nije ostala dužna već je otkrila da je Brand imao problema sa kontrolom.

Johnny Weir i Victor Voronov (foto: Wenn)
Johnny Weir i Victor Voronov (foto: Wenn)

Jedan od skorašnjih najbizarnijih razvoda bio je onaj između profesionalnog klizača Johnny Weira i njegovog supruga Victora Voronova koji su se svađali oko svega, pa čak i Feberžeovog jajeta. Optuživali su jedan drugog i iznosili prljav veš u javnosti, a Victor je bivšeg juniorskog šampiona optužio za pokušaj silovanja i prenošenje herpesa.

Kris Humphries i Kim Kardashian (foto: Wenn)
Kris Humphries i Kim Kardashian (foto: Wenn)

Malo ko je verovao da će Kim Kardashian i Kris Humphries ostati zajedno do kraja života, ali niko nije mogao da pretpostavi da će njihov brak trajati svega 72 dana! Deset puta duže je trebalo rijaliti zvezdi da natera košarkaša da potpiše papire za razvod jer je Kris bio uveren da se Kardashianka za njega udala jedino zbog rejtinga njenog rijalitija.

Pamela Anderson i Tommy Lee (foto: Wenn)
Pamela Anderson i Tommy Lee (foto: Wenn)

Turbulenta veza Tommy Leeja i Pamele Anderson punila je novinarske članke sredinom 90-ih. Par se venčao nakon samo nekoliko dana poznanstva, ali su se mirili i raskidali nebrojano puta. Dva puta su se zvanično venčali i razvodili, a bubnjar je odležao 180 dana u zatvoru zbog nasilja u porodici, dok je Pamela više puta u javnosti isticala da joj je bivši suprug preneo Hepatitis C. Poslednji put su se pomirili 2008. godine, ali i ta veza je bila kratkog veka.

Nicole Kidman i Tom Cruise (foto: Wenn)
Nicole Kidman i Tom Cruise (foto: Wenn)

Tom Cruise šokirao je sve, a najviše suprugu Nicole Kidman kada je samo nekoliko dana nakon proslave deset godina braka podneo zahtev za razvod. Glumac je tvrdio da je njihov brak bio okončan mnogo ranije, i to, kako su mnogi sumnjali, samo da bi izbegao plaćanje velike svote novca Kidmanovoj. Da stvar bude gora, zvezda Mulen Ruža je tada pretpela gubitak bebe, a Tom je izdao bizarno saopštenje u kome je rekao: „Nic tačno zna zašto smo se razveli. Dugo mi je trebalo da bol prestane. Bio je to šok za moj sistem“.

Paul McCartney i Heather Mills (foto: Wenn)
Paul McCartney i Heather Mills (foto: Wenn)

Kada je brak slavnog muzičara Paula McCartneya i Heather Mills okončan 2008. godine, Millsova je krivila ćerku svog bivšeg supruga, Stellu McCartney za njihove probleme. Izjavila je takođe da je Paul konzumirao marihuanu, izbo je i gurnuo dok je bila u drugom stanju. Nakon svih optužbi, iz braka sa Betlesom je izašla bogatija za 48.6 miliona dolara.

Denise Richards i Charlie Sheen (foto: Wenn)
Denise Richards i Charlie Sheen (foto: Wenn)

Denise Richards je nakon brojnih svađa 2005. godine podnela zahtev za razvod od Charlie Sheen dok je bila trudna sa njihovom ćerkom Lolom. Glumica je zvezdu Dva i po muškarca optužila da je nasilni zavisnik od filmova za odrasle, a on je nju nazvao ‘jadnom, bezposlednom svinjom bez talenta’‘zlom i lošom majkom’.

Sean Penn i Madonna (foto: Wenn)
Sean Penn i Madonna (foto: Wenn)

Razvod Madonne i Sean Penna davne 1987. godine još uvek se prepričava u Holivudu. Nakon što je podnela zahtev za razvod, iznerviran njenim postupkom, Penn je pevačicu vezao i tukao čak 9 sati ponavljajući pri tom da je poseduje.

POSLEDNJE VESTI