Sharon i Ozzy Osbourne u suzama otvoreno o njegovoj zavisnosti od s*ksa

(foto: FilmMagic)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: FilmMagic)

Ozzy Osbourne je juče priznao da je zavisan od seksa i time opravdao svoju aferu sa frizerkom Michelle Pugh.

Naime, pre par meseci pojavila se vest da je popularni pevač prevario suprugu Sharon Osbourne sa frizerkom. Njihov brak je zapao u krizu, te se pričalo i o razvodu. Međutim, do razvoda ipak neće doći, ali Osbourne porodica se sada suočava sa još jednim problemom, jer su saznali da Ozzy boluje od ove zavisnosti.

„Već 6 godina, Ozzy Osbourne se bori sa seksualnom zavisnošću. Izvinjava se gospođi Pugh ako je pomislila da je njihova veza značila nešto više. Takođe bi želeo da se izvini i ostalim ženama sa kojima je imao seksualnu vezu. Od kada je otkrivena njegova veza sa gospođom Pugh, Ozzy ide na terapiju“, objavili su njegovi zvaničnici za štampu.

Sharon se rasplakala tokom emisije (foto: Screenshot)

Ova vest je najviše uticala na njegovu porodicu, a naročito na ženu Sharon. Tokom njenog gostovanja u emisiji The Talk Wednestay, rijaliti zvezda je u suzama objasnila kroz šta prolazi popularna porodica.

„Ide na terapije poslednja tri meseca. Nakon turneje sa Black Sabbathom otići će u rehabilitacioni centar na tri meseca. Jako se trudi, jer sve ovo utiče na celu porodicu. Zaista je neprijatno da se o tome priča“, rekla je Sharon, a potom dodala: „Nekako su droga i alkohol prihvatljivi, ali kada se neko suočava sa zavisnošću od seksa onda je to sramota. Međutim, jako sam ponosna jer je skupio snagu i priznao sve porodici“.

(foto: Instagram)

To da poznata porodica trenutno prolazi kroz težak period, svedoči i činjenica da je Michelle Pugh tužila Kelly Osbourne zbog ugrožavanja privatnosti. Naime, kako bi se osvetila očevoj ljubavnici, Kelly je na svom Twitter nalogu otkrila privatne informacije, poput adrese i mobilnog telefona, spomenute fizerke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI