in

Mrzela sam sebe pijanu i debelu: Zvezda progovorila o operaciji želuca

Kelly Osbourne otkrila kako je izgubila 38 kilograma

Foto: Daily mail

Kelly Osbourne, pevačica i reality zvezda, kćerka rock legende Ozzyja i njegove supruge Sharon, otkrila je za britanske medije da se podvrgla operaciji želuca, ne bi li se rešila viška kilograma.

Osbourne priznala je da se pre 2 godine podvrgla tajnoj operaciji želudačnog rukava kako bi postigla gubitak težine.

“To je najbolja stvar koju sam ikad učinila”, rekla je 35-godišnja zvezda i prkosno izjavila da je nije briga šta će ko reći.

„Učinila sam to i ponosna sam,“ rekla je Kelly koja bi sada želela “da popravi” i grudi, ali se plaši procesa oporavka.

Ona je nedavno objavila glamurozan selfie na kojem se vidi njena stilizirana frizura i deo outfita, što je pokrenulo komentare o gubitku kilograma. Za sada je poznato da je izgubila čak 38.

Foto: Instagram

Početkom godine, inače, Osbourne je najavila da će joj u 2020. briga o sebi postati prioritet. Iako je većinu vremena zbog pandemije provela odvojena od porodice, uspela je liniju dovesti do savršenstva.

U memoarima 2017. godine Kelly je pisala o svojim borbama s debljinom, ali i problemima zavisnosti o drogama. Pre nego što se odlučila na operaciju, rekla je da mora promeni način na koji razmišlja, otrezni se i donese velike odluke.

“Trebalo je da popravim glavu pre nego što sam mogala da popravim svoje telo. Prestala sam da pijem, što je najbolje što sam ikad učinila. Zaista sam želela da popravim stvari koje su u meni bile slomljene. Nisam savršena. I dalje grešim puno, padam, ali ponovno se vraćam,“ rekla je tada.

Kada je 2017. godine donela odluku o promeni životnog stila nazvala je brata Jacka Osbournea da kaže da želi da se izbori sa problemima. svoje probleme.

Foto: Instagram

„Mrzela sam sebe. Sećam se da sam uzela telefon 8. augusta 2017. i nazvala brata i rekala: „Gotova sam, treba mi pomoć, možete li da dođete po mene? Ne želim više da budem debeli pijani gubitnik. Želim da budem mršavi pobednik.” Bila sam spremna da radim na sebi i uspela sam,“ ispričala je Kelly.

„Bila sam funkcionalna alkoholičarka,“ priznaje Kelly, dodajući da se osećala morbidno nesrećnom, izgubljenom, bez ikakvog usmerenja i jednostavno slomljenom na svaki način.

U intervjuu za “Daily Mail” govorila je o injekcijama koje je dobila kako bi učinila da joj vilica izgleda mršavije i pojasnila kako je patila od disfunkcije viličnog zgloba.