Prati nas

Tina: Psiho Maja je zaljubljena u Zvezdana, pa mu se sada sveti!

Otkrila do sada nepoznat detalj (foto: Facebook)

Otkrila do sada nepoznat detalj (foto: Facebook)

Učesnici reality showa Farma, Maja Nikolić i Zvezdan Anđić, ušli su u žestoki obračun i tako uspeli da izazovu skandal u popularnom šou za manje od 24 sata. Prva svađa u Farmi podigla je veliku pažnju medija, pa ju je na svojoj Facebook prokomentarisala Zvezdanova supruga, Tina Ivanović, koja je stala na njegovu stranu.

Tina je u svom statusu otkrila da je Maja proteklih godina gajila velike simpatije prema Anđiću, ali i zadala konačan udarac i nazvala skandaloznu Nišlijku, psihopatom.

“Zaljubljena je u njega odavno pa se sada sveti preko mene. Šta ćeš, dovoljno je reći Psiho Maja Nikolić, odavno već poznato svima”, napisala je pevačica na popularnoj društvenoj mreži.

 

Inače, Zvezdan kao gazda imanja za ovu nedelju, izabrao je prve sluge, pa je ženski sluga prvobitno trebalo da bude Bojana Stamenov, koja ga je uvredila kada ga je nazvala vezirom, ali je nakon skandala i više nego jasno da je njegov izbor pao na Maju.

Drugi sluga je pevač Bojan Tomović, koji je sam Zvezdana zamolio da ga postavi za slugu, jer želi što pre da napusti imanje.

Bojana su pogodile reči gazda Proke koji ga je tokom posete dozivao Crnogorac i prozivao da ne radi ništa, pa se u jednom momentu i rasplakao, a Milić je dodao da je pevač ostao bez oca, pa je dodatno osetljiv na bilo kakve opaske.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Tam

  29. 08. 2015. at 01:50

  Tako je Tina,Maja je psiho ,to svi znaju ,a i poznaju tebe ,pokazala si se na farmi u najboljem svetlu ,fina i kulturna

 2. bbbbb

  29. 08. 2015. at 08:27

  OMG ,koji mentalni sklop je usao na farmu moze biti svasta.

 3. NoAngel

  29. 08. 2015. at 15:11

  Još jednom se pokazalo da je Vendi bila u pravu. Žena koja zbog nasilnog muža sina ne sme da pozove u goste i trpi batine više puta dnevno zarad “karijere” drži moralne pridike? Maja jeste lujka, ali ova Tina je potpuno šizofrena.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top