Ove dve pevačice ne podnose Draganu Mirković, tvrde da ih je pokrala!?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tina Ivanović priznala je nedavno da nije u kontaktu sa Draganom Mirković i optužila pevačicu i njenog muža da su je pokrali.

„Što se tiče mog odnosa sa Draganom Mirković, odmah da podvučem da se nas dve nismo posvađale. Nešto drugo je u pitanju i mnogo me je razočarala. U vreme kad sam bila izbačena iz „Granda“ Dragana mi je pružila podršku jer sam, između ostalog, i zbog emitovanja reklame na njenoj televiziji pretrpela sankcije od Saše Popovića iako su se i ostali „Grandovi“ pevači reklamirali na njenoj televiziji DM sat. Problem je u tome što sam ja izvukla najdeblji kraj, sve se slomilo na meni.“ počela je Tina.

 „Da se razumemo odmah, ništa ja za džabe nisam dobila od Dragane, pošteno sam plaćala reklamu s onom listom datuma za gostovanje koja je išla za satelit… Uplatila sam reklamu sa listom datuma za tadašnju američku turneju, koja nije išla kako smo se dogovorili. Moji saradnici i ja smo platili sve, a u jednom momentu su mi samo javili da moja reklama na televiziji uopšte ne ide kao što smo se dogovorili“, ispričala je pevačica Tina Ivanović.

„Zato sam se pobunila jer, ako smo se nešto dogovorili i ako sam platila, očekujem da budem ispoštovana. Otkako su me pokrali Dragana i Toni, nijedan moj spot nije prikazan na njihovoj televiziji. Moram da kažem da od Dragane to nismo zaslužili ni moj suprug Zvezdan ni ja jer je ona, kao i Brena, uzela dosta para iz Zvezdanove diskoteke „Sveti Stefan“ u Frankfurtu. Kad se sve skloni na stranu, vidite da je ne idem okolo i ne pričam ružne stvari o Dragani. I dalje je poštujem i cenim kao pevačicu“, rekla je Ivanovićka.

Osim Tine, sa Draganom ne razgovara ni Seka Aleksić koja ju je svojevremeno na konstataciju novinara da je nervira jedna koleginica koja glumi finoću indiriktno isprozivala.

https://www.instagram.com/p/CVImAmNNFg8/?utm_source=ig_embed&ig_rid=882f2704-c748-4aef-8497-f0a51ae126e0

„Ova koleginica je baš providna glumica. Ne bi nikome da se zamera, svi su super, a ogovara sve redom. To ne volim.“

Inače, Seka je zabranila da DM sat tv emituje njene spotove.

„Tačno, moj advokat je to učinio. Neću skinuti zabranu, nemam razloga. Stojim iza onog što sam rekla, uvek u životu. Toj televiziji sve najbolje, ali meni je super i ovako.“ ispričala je Seka svojevremeno za SCANDAL!

POSLEDNJE VESTI