Tokio Hotel zapalili klavir pred svega 2000 ljudi!

Nemački najpopularniji teen bend Tokio Hotel je u okviru svoje “Welcome to the Humanoid City” turneje, pored drugih 30-ak evropskih gradova, posetio i Beograd 28. marta.

S obzirom da je koncert zakazan samo 20 dana ranije, odziv publike nije bio naročito veliki, svega 2.000 ljudi, među kojima su preovladavali tinejdžeri. Ali iako je Arena bila poluprazna to nije pokvarilo veče, jer je srpska publika po ko zna koji put pokazala neverovatnu energiju.

Scena je bila oličenje svojevrsnog grada budućnosti u kome preovladavaju tamne boje. Događaj je bio upotpunjen specijalnim efektima u vidu vatre i konfeta. U jednom momentu je čak i klavir počeo da gori. Ovaj trik smo mogli da vidimo još na evropskoj dodeli MTV nagrada.

Nakon nešto više od sat i po odlične žive svirke show se završio u stilu pravih svetskih zvezda, kakve oni pretenduju da postanu. Momci su ušli u gigantsku kuglu koja se zatvorila za njima.

Tokom koncerta, pevač Bil se presvlačio čak 5 puta, a svaki kostim futurističkog dizajna su osmislila braća Disquared2, na čijoj je reviji na milanskom fashion weeku počasni gost upravo bio 20-godišnji otkačeni frontmen.

Da li je bio neko od vas i kakvi su utisci?

I da, hvala dragom Nemanji na ovako dobrom izveštaju. :)

Povezane vesti

Back to Top