Tracara.com u časopisu Bazar!

Ivanka i Dragana – intervju za novi broj Bazara

U najnovijem broju novog i redizajniranog časopisa Bazar, koji izlazi već neverovatnih 49 godina, možete naći intervju sa ženama koje stoje iza vašeg omiljenog internet tabloida Tracara.com. :)

Partnerke Dragana Vukajlović Krstović i Ivanka Rendulić, marketing menadžer i urednica sajta, u intervjuu za Bazar govorile su o domaćem internetu, o odnosu sa poznatima, o tome kakav su uticaj društveni mediji ostavili na tradicionalne, bar kada se radi o segmentu vesti o poznatima i o još mnogim drugim temama.

Na pitanje kakav odnos sajt Tracara.com ima sa poznatima, urednica Ivanka je objasnila: “Kako smo rasli kao medij, tako smo i odnose sa poznatima gradili korak po korak. Ponosno mogu da kažem da smo se uvek trudili i uglavnom uspevali da ostanemo  objektivni, nepristrasni i fer. Poverenje je takođe bitna stavka na relaciji novinar – javna ličnost. Svi ti faktori utiču da imamo dobre odnose sa poznatima.”

Na pitanje da li su i muškarci čitaoci ovog celeb portala, Dragana kaže: “Prema statistici 85% žena su naši čitaoci, ali se često dešavalo kada u muškom društvu spomenem Tračaru, i to u smislu “sigurno niste čuli za taj sajt”, da dobijem odgovor suprotan očekivanom. Znamo da su i gej muškarci naša čitalačka publika, u velikom broju, tako da slobodno mogu da kažem da je trač tema, koja nas, ipak, sve zanima.”

Za ceo intervju sa Ivankom i Draganom kupite novi broj Bazara, u kome ćete pronaći i modni  intervju sa Anom Stanić, tekstove o putovanjima, čarima masaže, intervju sa Borisom Novkovićem, priču o pevačici  Ani Štajdohar i voditelju Bošku Jakovljeviću, dizajneru Mihajlu Aničiću Momosi, o trendseterki Alexi Chang i puno drugih zanimljivih stvari.

Fotografija koji vidite je nastala u divnom prostoru Mikser Housea, Bazar pratite ovde, a ukoliko ne pratite Tračaru, to obavezno uradite ovde!

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top