Tračara dobila partnera iz Slovenije i širi svoju mrežu sajtova

Ivanka Rendulić, urednica sajta Tracara.com i Dragana Vukajlović Krstović, vođa projekta
Ivanka Rendulić, urednica sajta Tracara.com i Dragana Vukajlović Krstović, vođa projekta

Posle 6 godina rada kao samostalan projekat, portal Tracara.com je dobio pojačanje u vidu Darka Butine, slovenačkog preduzetnika i stručnjaka u oblasti medija. Darko je postao novi partner Tračare, koji će učestvovati na proširenju mreže sajtova koji će se pre svega obraćati ženama.

Darko Butina, novi partner portala Tracara.com
Darko Butina, novi partner portala Tracara.com

Hvala vam što ste sa nama 6 godina, što preko 30.000 vas svakodnevno čita Tračaru, što ste aktivni na svim našim nalozima na društvenim mrežama, što nam šaljete svoje sugestije koje uvek pročitamo i uvažimo i jedno posebno hvala što smo svih ovih godina ostali vaš omiljeni selebriti portal!

Uskoro vas očekuje potpuno nova redizajnirana Tračara, sa većim brojem tekstova na teme koje ste voleli, specijala koje ste obožavali, kao i novim rubrikama, za koje smo već sigurni da ćete odmah zavoleti. 

Verujemo da ćemo uspeti da vas još više iznenadimo potpuno novim sajtom koji pripremamo za vas, a temu za njega smo izabrali upravo prema vašim interesovanjima koje ste izneli u anketi koja je bila aktuelna na sajtu pre mesec dana.

Ostanite sa vašom Tračarom, čeka vas još puno kvalitetnog i svežeg sadržaja.

X.O.X.O.
Vaša Tračara

Povezane vesti