Tragično: Preminula Bobbi Kristina Brown

Rip! (foto: index.hr)
Rip! (foto: index.hr) Medisjska ličnost i pevačica Bobbi Kristina Brown preminula je juče u 22. godini u bolnici u Atlanti.
„Bobbi Kristina Brown preminula je u nedelju, 26. jula, okružena članovima najbliže porodice. Konačno je otišla na bolje mesto, u ruke Gospoda. Želimo ponovo svima da se zahvalimo na ogromnoj podršci i ljubavi kojoj su nam davali tokom ovih nekoliko poslednjih meseci“, rekao je jedan od članova porodice Houston u izjavi za E! News. Jedina naslednica Bobbyja Browna i prerano preminule pevačice Whitney Houston je pronađena početkom ove godine, tačnije, 31. januara, onesvešćena u kupatilu svoga doma i od tada je provela poslednje mesece svoga života u komi. Borila se sedam meseci! (foto: People) Kada je policija stigla na mesto nesreće, Bobbi je i dalje bila u nesvesnom stanju. Lekari su je prevezli u bolnicu i obavestili članove porodice da će biti čudo ako preživi naredne dane, ali oni nisu gubili nadu. Njen otac Bobby, nije mogao da podnese pomisao da će izgubuti kćerku pa se sve vreme molio sa ostatkom porodice i čekao da se dogodi neko čudo koje će je izvući živu i zdravu. Istog jutra nakon što je saznala da joj je umrla majka, Bobbi je hospitalizovana zbog stresa, da bi se nakon izlaska iz bolnice prepustila kokainu, koji je, više nego zaslužan zbog stanja u kome se našla.
Molio je da se desi neko čudo! (foto: Instagram)
Molio je da se desi neko čudo! (foto: Instagram)
Zbog sumnjivih modrica koje je zadobila Bobbi pre nego što je zapala u komu, Nick Gordon, koji se predstavljao kao njen suprug, iako to porodica Houston upo**o negira, je bio sve vreme pod istragom, da bi na kraju bila podignuta tužba krajem juna ove godine. On je, nakon nezgode koju je doživela njegova supruga, uzeo sa njenog računa 11.000 dolara, a optužen je i za fizičko i emocionalno nasilje nad Bobbi. Ona je poželela da u nekoliko navrata završi vezu koju je imala sa Nickom jer je bila prepuna nesuglasica i svađa.
Želeo je samo njen novac! (foto: Instagram)
Želeo je samo njen novac! (foto: Instagram)
„Tri dana pre nego što su je pronašli onesvešćenu, jednom našem prijatelju je poslala poruku da stvari između nje i Nicka ne funkcionišu. Želela ga je napustiti i postati pevačica kao njena majka“, rekao je jedan od Bobbinih školskih prijatelja. Mnogi su tvrdili da se par drogirao, kao i da je Nick veliki manipultor koji je želeo samo da se dočepa njenog novca i sebe materijano osigura pored kćeri pokojne dive Whitney. „Iskoristio je njenu usamljenost kako bi dobio deo novca koji je Kristina dobila posle majčine smrti. Vikao je, bio agresivan i opsednut najskupljim striptiz klubovima“, objasnio je isti izvor, dodavši da je Nicku porodica Houston zabranila bilu kakvu poseti mladoj Bobbi.
(foto: s2smagazine)
Pogođena smrću svoje majke! (foto: s2smagazine)
Podsećanja radi, njena majka, slavna diva, pevačica Whitney Houston je pronađena mrtva u jednoj hotelskoj sobi na Beverli Hilsu u februaru 2012.

POSLEDNJE VESTI