Prati nas

Hot!

Bobbi Kristina će umreti istog dana kao i njena majka?

Zajedno u večnosti (foto: WENN)

Zajedno u večnosti (foto: WENN)

Porodica Bobbi Kristine Brown donela je tešku odluku da je isključi sa aparata koji je održavaju u životu i to na 3. godišnjicu smrti njene majke Whitney Houston.

Bobbina baka je skrhana što je doživela smrti ćerke i unuke, ali je odlučila da 11. februara doktori isključe njenu unuku sa aparata kako bi umrla na isti dan kao i njena ćerka pre tri godine.

“Tako će na simboličan način one zauvek biti zajedno u večnosti”, stoji u saopštenju porodice koja je pozvala rodbinu i prijatelje da se oproste od Bobbi tako što će se moliti sa upaljenim svećama.

Međutim, nekoliko sati po objavljivanju ove informacije, oglasio se i njen otac Bobby Brown, koji je demantovao glasine.

“Zahvalni smo svima koji se mole za Bobbi i koji su se pojavili sa svećama, ali moram da kažem da je to lažna uzbuna, kao i mnoge druge neprilične vesti koje se svakodnevno objavljuju u štampi ovih dana. Nadam se da će Bog uslišiti sve naše molitve.”

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Naninanaj

  10. 02. 2015. at 20:46

  Rekla bih da je odluka o eutanaziji doneta prerano.

 2. sandra

  10. 02. 2015. at 21:02

  Ovo je tuga zaista..

 3. Lanatic

  10. 02. 2015. at 21:07

  Tračaro, ne širi lažne informacije! Pre pola sata je objavljen intervju sa njenom porodicom; rekli su da se njeno stanje polako stabilizuje, ali da se ne dešava ništa značajno, i da se nadaju da sve ovo za nedelju dana biti gotovo.

 4. bbbbb

  10. 02. 2015. at 22:46

  Kako got tuga golema.

 5. anonimus

  11. 02. 2015. at 15:21

  ovo vam je rubrika hot ???

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top