U Srbiji se živi bolje nego u Los Anđelesu: Sestričina Nataše Bekvalac otkrila zašto gradi karijeru baš ovde

Mlada muzička zvezda Zoi predstavila se domaćoj javnosti kao pevačica pre nego više od mesec dana, a samo njeno ime je izazvalo polemike na društvenim mrežama premda je mnogi znaju po pravom imenu.
„Zoi je pseudonim. To je nastalo pre mnogo godina, još kada sam bila tinejdžerka. Naime, tada sam želela da budem blogerka, pa sam smislila lažno ime kako me društvo iz škole ne bi pronašlo i podsmevalo mi se. Ipak, to se eventualno i desilo, a karijera blogerke je brzo pala u vodu,“ ispričala je vlasnica hita „Eto“ kroz smeh za Tračaru. „Posle toga sam neko vreme radila kod mame (prim.aut. Dragana Bekvalac, sestra Nataše Bekvalac koja poseduje salon lepote), gde sam šminkala, radila nokte, frizure i ostalo. Međutim, brzo sam shvatila da ni to nije za mene jer nisam navikla da toliko dugo vremena provodim sa mamom na istom mestu.“ Ne bi li podržali ćerkine snove da se ostvari u svetu modelinga i muzike, roditelji su je još tokom srednje škole poslali u Ameriku. „Živela sam u Los Anđelesu u nekoliko navrata po 5-6 meseci. Bila sam baš dete i mislila sam da tamo samo mene čekaju. Sa sazrevanjem je došla odluka da pokušam da ostvarim nešto ovde u Srbiji, a šta će biti dalje – ko zna? Znam samo da bih volela da se vratim da živim tamo. Nedostaje mi radna etika koju sam imala u Los Anđelesu. Bila sam okružena ljudima koji daju sve od sebe da uspeju, pa sam i ja sama bila takva. Ovde, sa druge strane, ustajem prekasno i potrebno mi je nekoliko sati da se strovalim sa kreveta i uopšte uradim bilo šta – dodala je Zoi, a potom demaskirala život „preko bare“.
„Ma, u Srbiji se živi bolje nego tamo, verujte mi. Da, tamo je sve na nekom mnogo većem nivou, ali u Americi ne postoji običaj kao kod nas da se po ceo dan ispijaju kafe i ne radi ništa. Svi ljudi koje sam upoznala bukvalno rade po tri posla i samo trče sa jednog na drugi.“ Ono što je posebno zanimljivo je i to da je mlada pevačica prvu verziju spota za pesmu „Eto“ snimila u Majamiju, ali ona nikada nije ugledala svetlost dana. „Do tog snimanja je došlo spontano jer sam se u to vreme nalazila tamo, a prijatelji koji su mi radili spot su mi predložili baš Majami. Ipak, ta verzija spota je bila prilično mračna, te nije na najbolji način oslikavala mene i samu pesmu. Uostalom, sama pesma je doživela tri različita aranžmana pre nego što je snimljena ova finalna verzija, tako da je materijal iz Majamija postao neupotrebljiv,“ zaključila je priču Zoi. Kako izgleda finalna verzija spota možete pogledati u video klipu iznad u tekstu, dok demo snimke pesme i spota možete videti u nastavku. https://www.facebook.com/watch/?v=1278441665650788

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI