Prati nas

Vesti

U Srbiji vlada nekultura i prostakluk: Aleksa Jelić razočaran muzičkom scenom

Učesnik emisije Tvoje lice zvuči poznato, pevač i baletan Aleksa Jelić smatra da se u Srbiji ne može zarađivati od pop muzike.

Jelić, koji je objavio tri studijska albuma, otkrio je da mu je to jedna od neostvarenih želja.

“Imam ih dve (neostvarene želje) – da postanem otac i da konačno nastupam i živim od muzike, u zemlji kojoj sam se toliko dao,” rekao je za Story i dodao da je, koliko god se trudio da živi od muzike, to u ovom žanru i u ovoj zemlji nije moguće.

“Bitnija mi je prva želja, a i realnije je da pre postanem otac nego da u Srbiji počne da se živi od pop muzike. Vidimo da na svim nivoima vladaju nekultura i prostakluk i samo neka velika promena može da doskoči ovoj učmalosti i muzičkoj depresiji”, smatra on.

Aleksa se dotakao i perioda kada se tek vratio iz Španije za Srbiju i razočaranja koje je tada doživeo.

“Celog života sam imao očekivanja… Kada sam se 2006. godine vratio iz Španije i objavio svoj prvi studijski album, mislio sam da ljudi u Srbiji jedva čekaju da tako nešto čuju. Dugo nisam bio ovde, pa nisam mogao da shvatim da pop scena polako nestaje. Kada čovek ne dobije ono što očekuje, ume da bude prilično bolno. Naučio sam i prihvatio da ne očekujem, pa kad nešto dođe, bude mnogo lepše. Voleo bih da sam to ranije shvatio i prihvatio jer bih možda izbegao neke bolne faze”, zaključio je Jelić.

1 komentar

1 komentar

  1. bla

    23. 10. 2019. at 15:43

    Ne znam kako planira da se ostavri kao otac jer u Srbiji jos nije dozvoljeno usvajaje dece od strane LGBT osoba?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top