TLZP: Bane Mojićević i Aleksa Jelić oduševili kao Aca Lukas i Ceca

Bane kao Aca Lukas (foto: arhiva)
Bane kao Aca Lukas (foto: arhiva)

Bane Mojićević je za polufinalnu emisiju šoua Tvoje lice zvuči poznato ušao u kožu svog kolege Ace Lukasa i oduševio prisutne.

Super pogodak sa likom, jer Aciku jako poštujem i volim” rekao je Bane pred nastup, ali iznenađenje večeri je bio Aleksa Jelić, učesnik prve sezone šoua koji je prerušen u Svetlanu Ražnatović Cecu se pridružio na sceni i izveo sa Banetom hit Ne zanosim se ja.

Bane se nikada nije zanosio. Mi nemamo nikakvih problema. Meni su svi takmičari važni, svi su mi favoriti i za sve navijam podjednako. A pogotovo kad je neko jako dobar. Ti si fenomenalan pevač i meni je žao što smo čekali 10 godina na tebe i nadam se da ćeš dobiti ulogu na filmu ili seriji” rekla je Marija Mihajlović koja je ostala dosledna sebi i pevaču dala dva poena.

Đura je takođe bio oduševljen glumačkim sposobnostima pevača i rekao “Ne poznajem opus dotičnog pevača, mada mi je teško verovati da je to tačno tako”, dok je Ivan Ivanović bio u šoku i zaključio “Između tvoje i imitacije Željka Šašića je ozbiljna konkurencija. Ti si mu sve skinuo potpuno. Pas pokakio, pas polizao. Mislim da si izvandredan.”

Aca Lukas je na svom Facebook profilu postavio link ovog nastupa i napisao simbolično “Bane objasnio!”

https://www.youtube.com/watch?v=t8q7j6Sg9pI#t=191

Povezane vesti

Back to Top